fbpx

Castigatorii Festivalului International de Arhitectura de la Singapore prezinta la RIFF 2013

Proiectul pentru sediul Statoil a obţinut numeroase premii şi s-a remarcat prin arhitectura inovatoare, tehnica de construcţie utilizată, flexibilitatea spaţiilor de lucru, precum si peisajul inedit redat prin frumusetea fiordurilor norvegiene. Cu o tehnica inspirata din industria petroliera, cladirea prezinta trei etaje ce contribuie la o adaptare usoara a spatiului de lucru, indiferent de conditii. Amplasarea cladirii in spatiu a permis crearea unui atrium verde ce poate fi accesat de toti vizitatorii cladirii.

Pe 4 octombrie, arhitectii Geir HAAVERSEN si Odd KLEV, de la biroul A-Lab au castigat Marele Premiu al Festivalului International de Arhitectura de la Singapore, categoria „Completed Building Office”, cu proiectul „Statoil Regional and International Offices”.

Alte premii obţinute de biroul norvegian de arhitectura a-lab pentru proiectul Statoil: 2009 – World Architecture Festival Awards (WAF – „Future Project of the Year”), Best Commercial Building în cadrul competiţiei World Architecture News (WAN) 2012. Mai mult decât atât proiectul Statiol este nominalizat la Norwegian CITY Award, precum şi la MIRIM Awards 2013 la category Best Office & Business Development.

Cei doi arhitecti norvegieni vor prezenta proiectul castigator in cadrul celei de-a zecea expoconferinte internationale de arhitectura, RIFF 2013, pe 11 noiembrie. Mai multe pe www.ieriff.ro. Info/înscrieri: riff@abplusevents.com

Expoconferinţa Internaţională de Arhitectură RIFF este un eveniment organizat de ABplus Events şi Ordinul Arhitectilor din România, în parteneriat cu Royal Institute of British Architects.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0