fbpx

Catalogul IKEA 2013 dă o nouă viaţă casei tale!

IKEA a lansat pe piaţă noul catalog pentru anul 2013. Sub tema Dă o nouă viaţă casei tale, catalogul propune o nouă abordare conţinutului, dar şi o dimensiune interactivă, menite să ofere mai multe soluţii de inspiraţie.

Catalogul IKEA 2013 dă o nouă viaţă casei tale!

Ideea centrală a catalogului porneşte de la fotoliul MK, o piesă de mobilier creată din 1951 şi care aparţine chiar lui Ingvar Kamprad, fondatorul companiei IKEA. O nouă husă şi accesoriile moderne fac ca acest fotoliu să primească un suflu nou, aşa cum orice încăpere sau spaţiu poate fi redecorat şi însufleţit cu ajutorul accesoriilor şi combinaţiilor inedite. Aceasta este ideea susţinută în cele 328 de pagini ale noului catalog care prezintă o serie de produse noi şi soluţii inovatoare pentru orice tip de locuinţe.

Catalogul IKEA 2013 dă o nouă viaţă casei tale!

Noua structură a catalogului este inspirată din viaţa de zi cu zi de acasă a oamenilor, iar reorganizarea catalogului se bazează pe activităţiile pe care le faci în casă, nu pe camerele din casă. De aceea în interiorul său veţi găsi 7 categorii denumite în funcţie de activităţiile obişnuite realizate în casă precum: Găteşti uşor! Somn Uşor!, Nu uita de tine!, Găteşte cu plăcere! Poftă bună! Spor la treabă! sau Lasă grijiile deoparte!.

Catalogul IKEA 2013 depăşeşte marginile paginilor tipărite aducând mai multă interacţiune prin aplicaţia disponibilă gratuit pentru telefoane şi tablete care utilizează sistemele de operare Android şi IOS. Prin această aplicaţie publicul va avea ocazia să acceseze un conţinut ce depăşeşte paginile catalogului, prin scanarea simbolului aflat în interiorul catalogului putând avea acces într-un showroom online interactiv. Noua aplicaţie oferă un conţinut multimedia extins, precum galerii de imagini, filme pline de inspiraţie, poveşti ale designerilor sau chiar vizualizări 3D interactive şi X-Raay ale produselor. „Schimbă perdele, fii creativ şi uită-te în spatele uşilor închise ale dulapurilor”, acesta este îndemnul celor de la IKEA pentru clienţii lor.

Catalogul IKEA 2013 dă o nouă viaţă casei tale!

Catalogul va fi distribuit în Bucureşti şi împrejurimi începând cu 20 august. Detalii pe www.IKEA.ro

O altă surpriză descoperită de IKEA odată cu lansarea noului catalog este cadrul IKEA FAMLY. IKEA FAMILY este un program de loialitate prin care este răsplătită fidelitatea clienţilor IKEA. Orcine poate deveni membru şi intra în posesia cardului, gratuit, prin completarea unui formular în interioul magazinului.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0