fbpx

Ceşti de colecţie illy cu design marca Tobias Rehberger

Tobias Rehberger (Esslingen, 1966) este unul dintre cei mai de succes artişti contemporani germani. A devenit celebru în anii ’90, prin reintepretarea spaţiului interior şi exterior cu ajutorul limbajului designului, al luminii, al artei şi al arhitecturii, rezultând astfel noi forme şi un nou sens al împlinirii artistice. Rehberger şi-a prezentat lucrările în cadrul Bienalelor de la Veneţia, Berlin, la Manifesto în Luxembourg, la Muzeul de Artă Contemporană din Chicago şi la Palais de Tokyo din Paris. Rehberger a creat proiectul artistic al noului bar-restaurant şi al grădinii din cadrul Palazzo delle Esposizioni din Veneţia (clădire care datează din 1894). Laitmotivul proiectelor sale este mimetic: ceştile de cafea par să se contopească cu barul, ascunzându-se de privirile curioase printr-un efect optic fascinant şi neobişnuit, întregind astfel proiectele într-unul singur.

Ceşti de colecţie illy cu design marca Tobias Rehberger

illy Art Collections reprezintă o serie de ceşti şi farfurii de espresso şi cappuccino create de artişti contemporani (începând cu anul 1992), în ediţie limitată, fiecare set fiind numerotat şi semnat de către artistul care l-a creat.

Ceaşca de espresso din porţelan – reprezentativă pentru cafeaua illy a fost creată de către Matteo Thun în 1992, ideea aparţinându-i lui Francesco Illy. De atunci şi pânş în prezent, ceaşca illy a fost reinterpretată de peste 70 de artişti internaţionali printre care Michelangelo Pistoletto, Marina Abramovic, Sandro Chia, Julian Schnabel, Robert Rauschenberg, Jeff Koons, Joseph Kosuth, James Rosenquist sau Pedro Almodovar.

Ceşti de colecţie illy cu design marca Tobias Rehberger

Colecţia de ceşti illy by Tobias Rehberger se poate cumpăra şi în România, direct de la importator (www.probrands.ro) sau în concept store-urile de design interior. Colecţia este existentă în varianta setului de 6 cesti de espresso sau cappuccino, sau seturi cu 2 ceşti de espresso şi o cutie de cafea illy.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0