fbpx

Changing the Face – Moscova

Pentru cea de-a 6-a ediţie a competiţiei internaţionale de arhitectură “changing the face”, organizatorii au ales cinematograful Pushkinsky din centrul Moscovei, construit în 1961 cu scopul de a adăposti celebrul Festival Internaţional de Film de la Moscova.

Changing the Face – Moscova

Tema concursului o constituie re-proiectarea faţadei clădirii existente în aşa fel încât ea să devină un punct de reper al viitorului. Cu fiecare ediţie, competiţia îşi propune să demonstreze că schimbarea faţadei unei clădiri odată măreţe, nu înseamnă o schimbare superficială ci o modificare ce are puterea de a revitaliza spaţiul public. Conceptul a fost implementat pentru prima oară în 2008, în cadrul unui workshop dedicat clădirii Colosseumului din Roma şi a fost pe urmă dezvoltat în oraşe precum Bucureşti, Praga, Zagreb sau Atena. Ediţia din Bucureşti a fost organizată în 2009, în parteneriat cu igloomedia şi OAR, tema concursului fiind Casa Poporului.

Changing the Face – Moscova

Arhitecţii participanţi sunt rugaţi să creeze eliberaţi de orice prejudecăţi, incorporând în zona istorică soluţii arhitecturale moderne. Singura condiţie impusă de organizatori este folosirea a cel puţin unuia dintre materialele DuPont.

Termenul limită pentru înscriere este 15 mai 2011.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0