fbpx

Comandă noul Igloo şi câştigă o baterie pentru lavoar Joy de la Ideal Standard

Numărul 197_august-septembrie 2020, al revistei igloo, are drept temă Schimbarea. Pandemia a pus întreaga lume nu doar în alertă, ci şi într-un profund proces de reevaluare. Prin urmare, încercăm, în conţinutul numărului, să monitorizăm schimbări în modul de lucru al arhitecţilor, în spaţiile habitatului imediat, în abordarea proiectelor, dar mai ales în reacţiile oamenilor.

În egală măsură, acest număr doreşte să devină un martor prin care notăm schimbări de paradigmă în utilizarea spaţiului de la macro la micro, de la al nostru la al meu, de la apropiere la distanţare. Aşadar, explorăm moduri de reconsiderare a scenariilor de folosire ale domeniului public, ale spaţiilor verzi şi minerale – parcuri, clădiri –, dar şi ale micro-universurilor interioare – locuinţe, case, spaţii de lucru.

→ O F E R T Ă  DE  L A N S A R E

Și pentru că, așa cum te-am obișnuit, nicio nouă apariție igloomedia nu vine singură, am pregătit o campanie specială de lansare.

Ce ai de făcut?
Comandă igloo 197 în perioada 24 august – 13 septembrie de pe www.igloo.ro și poți câștiga prin tragere la sorți o baterie pentru lavoar cu ventil metalic Joy de la Ideal Standard.*** Cu un design creat de renumitul studio italian Palomba Serafini Associati, Joy este un produs realizat din alamă sanitară, astfel încât microbii nu aderă la corpul bateriei.

IdealStandard_Joy_1

Aspectul zvelt, filiform al produsului se datorează cartuşului ceramic de 28 mm ce constituie „inima” şi îi conferă o durată de viaţă considerabil mai lungă decât a produselor asemănătoare. Bateria Joy se fixează extrem de uşor pe lavoar graţie sistemului de montaj Easy Fix şi are un debit de 5 l/min, prin urmare un consum redus de apă, fiind un produs eco friendly ce contribuie la conservarea resurselor şi protejarea mediului înconjurător.

IdealStandard_Joy_Conca

S U M A R

EDITORIAL

Cutremurător sau liniştitor

AGENDĂ

Sala Beckett – o carte martor al cercetării dintr-un proiect de reabilitare

Muzeul Naţional al Banatului îşi redeschide porţile cu expoziţiile „PATRIMONIUM 2019” şi „Spectrul iubirii”

 Arhitectura albă – Cultural Hall în Tsuruoka, Japonia

MVRDV transformă un fost mall într-o lagună urbană numită Tainan Spring

Nathalie de Vries, MVRDV: „Toți merităm spațiu pentru a trăi”

Un corp încurcat care invită la joacă într-o piață publică din Santiago de Chile

Forumul Carmen Würth – muzeu extins prin modernitate clasică

CITY PLUS

Oraşul şi distanţa socială

Signalectică poetică

Grafică pentru un parc aparte

Descaladarea plajelor

Sere separate

Instalaţie itinerantă

TEORIE

Să se schimbe, primim

INOVAȚIE

Depot Boijmans Van Beuningen – primul depou de artă complet accesibil publicului

SMART HABITAT

Schimbare plănuită vs. impusă

A SWITCH

Laurian Ghinițoiu – Fotografia ca libertate de a cuprinde și comunica întreaga lume

ARHITECTURA ÎN OBIECTIV

The Human Scale sau umanitatea și arhitectura surprinse de viewcatchers

 A 40

SMAA – Silviu Mihăilescu & Asociații

PROIECTE

Casa 1408 în Dumbrava Vlăsiei

Imobil alb conectat cu mediul ambiant. VIDA Herăstrău

Înrămare raţionalistă –  Eminescu Offices

Duplex atemporal cu tușe contemporane

Moxy Bucharest Downtown, cel mai instagramabil nou hotel din oraș

Metamorfoza spațiului comercial: Showroom SSAB

Castelul  Oteteleșanu

DOSAR

Schimbare

„Fibre orientate” către deschidere protejată

Amenajare de birouri în Ecuador

Together Has Changed. Manifestul Cutwork

Grădina Snagov

Grădina Craiova

TRAVEL DESIGN

Slow living, travel local: pitoresc românesc în trei puncte

DESIGN

Schimbarea în designul RO

Departe de lumea dezlănțuită: design de cabane și reatreat-uri

***

REGULAMENT CONCURS
1. Organizatorul concursului „Comandă Igloo 197 şi câştigă un accesoriu unic pentru lavoar Joy marca Ideal Standard” (numit în cele ce urmează Concursul) este Igloo Media, societate comercială cu sediul în Şos. Ștefan cel Mare nr. 8, sector 2, București.
2. Procedura Concursului se va desfășura după cum urmează:
2.1. Datele listate mai jos sunt preliminare și pot fi schimbate. Igloo Media va informa participanții despre schimbarea datelor într-un timp rezonabil. Concursul se va desfășura între 24 august – 13 septembrie 2020. Comenzile efectuate după data de 13 septembrie, ora 24.00, nu vor fi luate în considerare.
2.2. Participanții la Concurs vor trebui să realizeze în perioada respectivă cel puțin 1 comandă validată pe site-ul www.igloo.ro, care să conțină cel puțin 1 revistă Igloo 197. Toate comenzile validate vor intra în tragere la sorți. Tragerea la sorți este organizată de Igloo Media în data de
11 septembrie, folosind random.org. Rezultatul va fi anunțat și publicat pe site-ul www.igloo.ro în aceeași zi. Câștigătorul unic va fi anunțat individual în baza datelor de contact din comandă. 
3. Premiul
3.1. Câștigătorul premiului va primi o baterie pentru lavoar cu ventil metalic Joy de la Ideal Standard România.
3.2. Câștigătorul va trebui să furnizeze Igloo Media următoarele date valide pentru livrarea premiului: Nume, Prenume, Adresa de e-mail, Telefon Mobil, Adresă poștală. Aceste date vor fi distribuite de Igloo Media către Ideal Standard România, care va organiza livrarea premiului. Dacă datele nu sunt valide și câștigătorul nu poate fi contactat, acesta va fi considerat descalificat și se va alege un alt câștigător, tot prin tragere la sorți, prin random.org.
3.3. Livrarea va fi asigurată de Ideal Standard România, în termen de 30 de zile calendaristice de la finalizarea Concursului.
4. Participarea
4.1. Concursul este adresat celor de pe teritoriul României.
4.2. La Concurs NU pot participa angajați ai Igloo Media și Ideal Standard România și nici rudele acestora de gradul I sau al II-lea sau soţii/soţiile acestora.
5. Încetarea înainte de termen
5.1. Concursul poate înceta înainte de termen numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința acestuia, de a continua Concursul sau printr-o decizie unilaterală a Organizatorului.
5.2. Schimbări aduse Concursului: Igloo Media își rezervă dreptul de a suspenda, anula sau modifica Concursul atunci când acest lucru devine necesar fără a fi răspunzător participanților și terților.
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0