fbpx

CONCURS INCHIS! Câștigă invitații la Festivalul de Film Francez pentru acest weekend!

Si… castigatorii celor 3 invitatii duble sunt: Laura Mogos, Marina Elena Draghici si Clara Pitur! Multumim tuturor pentru participre, ne-am bucurat mult sa ne aducem aminte de celebrele comedii cu Louis de Funès! Sunteti asteptati in continuare la Festivalul Filmului Francez ce se va incheia pe 9 noiembrie. Castigatorii vor primi toate detaliile legate de accesul la film intr-un un mesaj privat pe profilul de Facebook (va rugam sa verificati si folderul „other”, este posibil ca mesajul sa nu intre direct in inbox).

CONCURS INCHIS! Câștigă invitații la Festivalul de Film Francez pentru acest weekend!

Cum până pe 9 noiembrie cinematografele din 8 orașe ale țării vor găzdui cea de-a 18-a ediție a Festivalului de Film Francez ce și-a propus să readucă anul acesta în atenția cinefililor un gen „uitat”, cel al filmului burlesc și pentru că știm că printre voi se află mulți iubitori ai cinematografiei franceze v-am pregătit împreună cu Institutul Francez din România și Cinema Elvira Popescu un CONCURS: vă oferim bilete la filmul de comedie „Le Corniaud” cu Louis de Funès și Bourvil în rolurile principale.

Pentru a câştiga trebuie să numiți într-un comentariu la acest articol un titlu de comedie cu celebrul Louis de Funès la care v-ați amuzat copios. Prin tragere la sorți oferim 3 invitații duble la filmul Le Corniaud (Prostănacul) ce va rula la Cinema Elvira Popescu duminică, 9 noiembrie, ora 15:30. Câștigătorii vor fi aleși vineri, ora 17:00!

Sinopsis:

Saroyan, un traficant, se folosește de un negustor cinstit, ce raspunde la numele de Antoine Marechal, pentru a aduce de la Napoli la Bordeaux un Cadillac încarcat cu heroină.

Filmul a fost lansat în 1965 și este încă unul dintre primele 20 de filme cu cele mai mari încasări din Franța.

CONCURS INCHIS! Câștigă invitații la Festivalul de Film Francez pentru acest weekend!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0