fbpx

CONCURS ÎNCHIS: Câștigă un loc la atelierul de Fotografie urbană organizat de Fundația Calea Victoriei și volumul igloobooks „Cum se studiază viața urbană”

A sosit momentul să anunțăm astăzi câștigătorul concursului organizat împreună cu prietenii de la Fundația Calea Victoriei, în urma căruia ne-am bucurat să primim un număr mare de fotografii realizate în orașe din România. În urma jurizării, Valentin Boboc a ales ca fotografia realizată de Cătălin Artenie în București să fie cea câștigătoare. „A avut o tehnică de încadrare deosebită și a surprins un moment bun, într-un mod inedit” a menționat fotograful Valentin Boboc, lectorul Atelierului de Fotografie Urbană ce va începe mâine la Fundația Calea Victoriei.

CONCURS ÎNCHIS: Câștigă un loc la atelierul de Fotografie urbană organizat de Fundația Calea Victoriei și volumul  igloobooks „Cum se studiază viața urbană”

Alături de câștigător îi felicităm și pe Alida Romedea și Fudulu Daniela pentru fotografiile surprinse în Sibiu și pe Emanuel Ailenei și Andrei Nedelea care au înscris în concurs fotografiii realizate în București. Aceștia s-au aflat împreună cu Artenie Cătălin pe lista scurtă realizată de Valentin Boboc, iar pentru asta noi am hotărât să le oferim câte o revistă igloo, numărul de septembrie ce tocmai a ieșit din tipar.

Felictări și mulțmim tuturor pentru participare!

CONCURS!

Împreună cu prietenii de la Fundația Calea Victoriei vă oferim șansa să câștigați un loc la atelierul de Fotografie Urbană susținut pe 8 septembrie de Valentin Boboc – fotograf cu o experienţă de peste 7 ani, pasionat de fotografia de stradă, fotodocumentar şi fotografia pe film. În plus, vă oferim și albumul igloobooks nou lansat „Cum se studiază viața urbană”, semnat de Jan Gehl & Birgitte Svarre.

CONCURS ÎNCHIS: Câștigă un loc la atelierul de Fotografie urbană organizat de Fundația Calea Victoriei și volumul  igloobooks „Cum se studiază viața urbană”

Atelierul, organizat de Fundația Calea Victoriei, se va desfășura pe parcursul a 4 întâlniri și propune participanților atât exerciții teoretice, cât și workshop-uri practice, prin oraș, sub forma unei excursii fotografice pe străzile Bucureștiului.

În cele patru ședințe veți învăța funcțiile de bază ale aparatului și modul în care trebuie folosită lumina existentă, veți participa la cursuri de compoziție și încadrare, dar veți afla și informații teoretice privind funcțiile de bază ale developării digitale și de procesare a imaginii.

Ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs?

Să ne trimiteți până pe 6 septembrie pe adresa aniela.macarin@igloo.ro o fotografie realizată de voi într-un oraș din România. Titlul fotografiei trebuie să conțină numele autorului și orașul în care a fost făcută (exemplu denumire fotografie: Popescu_Alexandru_București)

Câștigătorul va fi ales chiar de Valentin Boboc, lectorul Atelierului de Fotografie Urbană găzduit de Fundația Calea Victoriei și va fi anunțat pe site-ul igloo luni, 7 septembrie.

**Orice persoană care trimite fotografii în cadrul acestui concurs certifică şi garantează pentru
organizatori că el/ea este autorul exclusiv şi unic al acestora.

**Fiecare participant poate înscrie o singură fotografie în concurs.

În galeria de mai jos găsiți fotografiile înscrise până în acest moment în concurs:

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0