fbpx

Confortul ca stil de viață

Ce înseamnă să te simți cu adevărat confortabil la tine acasă? Am putea vorbi despre parametri ambientali, de temperatură și umiditate. Dar e mai mult decât atât. Este despre cum te simți și despre cât de ușor poți obține acest sentiment. Îl putem defini, îl simțim,  doar că nu îl putem obține de fiecare dată atât de ușor pe cât ne-am dori. Temperatura la care nu îți este nici cald nici frig, un nivel de umiditate la care nu ți se usucă nasul noaptea sau o ventilație care abia adie sunt lucruri aparent banale, dar care definesc cu adevărat confortul de acasă. Și nici noi nu suntem doi la fel, fiecare vrea ceva diferit, iar asta înseamnă personalizare, lucru și mai greu de obținut în aceeași casă.

Dar dacă ți-am spune că există un sistem integrat care îți permite să obții confortul dorit în fiecare cameră, în timp ce faci economie de energie?

Tiemme a realizat acum mult timp că pentru a te simți bine trebuie să poți transforma o casă în acasă și de aceea a creat sistemul Climav 2.0. Un sistem avansat de termoreglare indicat pentru sistemele radiante care controlează toate aspectele climatizării: încălzire, răcire, controlul umidității, controlul ventilației pentru reînnoirea aerului și multe altele, indiferent de anotimp.

Dar Climav 2.0 de la Tiemme este mai mult decât un sistem, este un nou mod de a te bucura pe deplin de confortul casei tale. Interacțiunea se face printr-o interfață cu touch screen, comenzi și grafică intuitive care te ajută să setezi ușor toți parametri.

Funcția de crono-programare îi permite sistemului să se adapteze la nevoile personale ale fiecărui utilizator. Asta înseamnă că fiecare cameră poate avea o programare personalizată, de la temperatură și umiditate până la intervale orare. Se montează ușor și este modular. Cu alte cuvinte, atunci când se schimbă nevoile, nu trebuie să schimbi sistemul, ci doar să îl ajustezi. Iar asta înseamnă că poate fi montat și în spații mari, cum ar fi clădirile de birouri.

În plus, se poate administra online, printr-o aplicație mobilă care îți permite să vezi și să ajustezi în timp reali toți parametrii casei. Iar dacă nu faci tu asta, o poate face tehnicianul, fără să fie nevoie să se deplaseze. Dar dincolo de aplicație și de interfața prietenoasă, există un mecanism complex care gestionează simultan diferite surse de energie, atât convențională, cât și regenerabilă, și care ține sub control toți parametrii ambientali. Sistemul are o gamă largă de sonde pentru temperatură și temperatură/umiditate relativă instalate la interior și la exterior și, pentru că este proiectat să fie ușor de instalat, comunică și cu termostate de mediu produse de alte companii.

Una peste alta, confortul e un sentiment care până acum părea dificil de obținut, dar tehnologia modernă Tiemme ne ajută să controlăm ușor mediul ambiant al casei sau biroului și să ne simțim mereu bine.

climav-set-1

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0