fbpx

Convenţia Română de Iluminat 2011. Concursuri

Comitetul Naţional Român de Iluminat anunţă lansarea celor două concursuri de iluminat care vor avea loc în cadrul Convenţiei Române de Iluminat 2011, eveniment organizat de UTC Cluj şi DK Events, între 18-20 mai 2011 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

1. Concurs de proiecte de iluminat realizate: Sisteme de iluminat în România anului 2011.

Acest concurs constituie o ocazie pentru toţi profesioniştii din domeniul iluminatului pentru a-şi face cunoscute realizările deosebite. Se acceptă în concurs proiecte de iluminat realizate şi puse în funcţiune până la data de 01 mai 2011. Ca şi la prima ediţie a concursului de acum doi ani, se vor acorda câte trei premii la fiecare secţiune (iluminat interior şi exterior).

2. Concurs de iluminat decorativ arhitectural al faţadelor Universităţii din Bucureşti.

Organizat în parteneriat cu municipalitatea, concursul este unul internaţional şi are o miză deosebită. Proiectul câştigător va fi pus în practică de Primaria Municipiului Bucureşti. Se pun la dispoziţia participanţilor planurile complete în 2D ale faţadelor, secţiuni reprezentative, precum şi modelul 3D.

Temele detaliate şi regulamentele celor două concursuri sunt disponibile pe site-ul www.cnri.ro. Data limită a predării proiectelor este de 7 mai 2011, respectiv 11 mai 2011.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0