fbpx

Dantelă şi pantofi la Moscova

Moda şi tehnologia de ultimă oră se întâlnesc, la Moscova, în cadrul magazinului Manolo Blahnik din Tretiakov Plaza, al cărui concept de amenajare a fost bazat pe aspectul dantelei ruseşti, reprodus prin folosirea DuPont™ Corian®.

Dantelă şi pantofi la Moscova

Proiectul este semnat de biroul londonez Data Nature Associates, colaborator fidel al celebrului brand Manolo Blahnik. Pentru magazinul din Moscova, designerii şi-au dorit să integreze o serie de motive tradiţionale ruseşti în cadrul unui ambient contemporan elegant şi strălucitor. Rezultatul final se remarcă prin contrastul dintre modernitatea produselor expuse şi farmecul rustic al decorurilor demne de o dacha. Acestea din urmă au fost realizate din lemn şi panouri din DuPont™ Corian®, versatilul material fiind prelucrat în aşa fel încât să imite textura şi aspectul dantelei albe.

Dantelă şi pantofi la Moscova

Efectul obţinut este demn de o atmosferă de basm, cu atât mai mult cu cât modelele de pantofi expuse sunt mult râvnite de orice fashionistă care se respectă.

Dantelă şi pantofi la Moscova

Decupate cu laser, prin intermediul tehnologiei CNC, panourile din DuPont™ Corian® sunt prezente la intrarea principală şi de-a lungul holului conceput ca un podium de defilare, efectul de dantelă conferind spaţiului o notă de discreţie şi mister.

Dantelă şi pantofi la Moscova

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0