fbpx

De ce avem nevoie să învățăm cum să trăim armonios?

Programul fiecăruia dintre noi e, de cele mai multe ori, un mic haos din care încercăm să nu ratăm prioritățile. Iar în graba care ne caracterizează adoptăm soluții de-a gata, pe care le descoperim share-uite de prieteni, pe site-uri mai mult sau mai puțin specializate etc. Circulă atât de multă informație pe subiectul vieții sănătoase încât te întrebi: Dacă e atât de simplu să trăim armonios azi și avem totul la îndemână, de ce ne iese atât de greu?

Autor: Creative Learning Fotografii: prin Larisa Petrini și Creative Learning

Ca în orice lucru care se învață, îți propunem un accelerator: o sinteză de soluții certificate pe toate palierele – de la hrană, la emoții; și de la fizic, la spiritual – pusă cap la cap și mai ales testată de Larisa Petrini, Corporate Wellbeing Strategist și Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York.  

Care e diferența majoră, pe lângă faptul că vorbim de sfaturile unui specialist certificat? Că, împreună cu maximum alte 10 persoane, vei participa la prezentări și discuții one-to-one, aplicate situației tale specifice. Pentru că, spune Larisa, bio individualitatea ta, acel cumul de factori care te caracterizează, este baza de pornire către un trai armonios. Iar tot ce vei afla va fi aplicat situației tale specifice în drumul spre o viață în care vei ști cum să-ți alegi sănătos prioritățile – de la hrană la emoție, și de la fizic la spiritual.  

Îți spunem ce am aflat noi într-o discuție de maximum 20 de minute cu Larisa Petrini.

Știai că:

  ·      Nu e deloc bine să bei apă din sticle de plastic? La temperaturile la care sunt depozitate, aceste sticle emană compuși sintetici pe care îi asimilăm.
·      Până și oja de unghii trebuie aleasă cu grijă? Substanțele ei chimice ajung în sânge.
·      Ordinea și echilibrul unei diete trebuie să se reflecte până în… dulap?
·      O viață sănătoasă înseamnă obiceiuri sănătoase? Iar a crea noi obiceiuri e, de fapt, provocarea cu care începe tranziția ta.  

Au fost doar 20 de minute.

Dar pe 21 & 22 noiembrie, la Creative Learning, Larisa Petrini va vorbi despre Nutriție & Wellbeing câte 6 ore în fiecare zi. Ne-am face curat în orice program să o ascultăm.

 Cum va fi condimentată sănătos experiența ta? Vei descoperi toate aceste noutăți într-un spațiu nou, designish din București, pe care ți-l vom dezvălui doar înainte de curs. Iar pauza de prânz te îmbie cu: canapé de sfeclă roșie coaptă la cuptor cu brânză chevre, anghinare și muguri de pin; tartar de somon fumé cu cremă de brânză și capere crocante; tofu caramelizat cu salată de crudități.

Restul surprizelor la cursul de Nutriție & Wellbeing, pe 21&22 noiembrie. O experiență completă de weekend pe care ți-o recomandăm. Te înscrii la contact@creativelearning.ro 

Detalii pe: http://creativelearning.ro/portfolio-list/nutritie-wellbeing/

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0