fbpx

Delta Design şi igloo vă invită la expoziţia de Tendinţe 2012

Sub cortina dichisită a scenei showroomului Delta Design se află în pregătire un spectacol, ai cărui actori sunt în principal noutăţile Târgului Internaţional Cersaie. Vedetele îi aşteaptă pe arhitecţi şi pe designeri într-o galerie permanentă, ce are rolul de a prelungi remarcabilul eveniment italian pe o perioadă cât mai lungă.

Delta Design vă invită să ridicăm cortina dichisită a unui spectacol!

Pe 3 noiembrie, începând cu ora 19.00 sunteţi aşteptaţi la Expoziţia de Tendinţe 2012, un moment dedicat designului, tehnologiei şi frumosului. Iar aşa cum ne-am obişnuit deja, după spectacolul oferit de galerie, discuţiile vor continua în Restaurant Wellness Cuisine din aceeaşi clădire, unde maestrul Iamandi promite bucate înmiresmate şi vinuri alese.

Delta Design şi igloo vă invită la expoziţia de Tendinţe 2012

Data: 3 noiembrie, orele 19.00.

Locaţia: showroom-ul Delta Design din Intersecţia Răzoare.

Actorii: noutăţile de la cel mai recent Cersaie

Participanţi: Dornbracht, Keuco, Bisazza, Porcelanosa, Venis, Fap, Antolini, Keope, L’Antic Colonial, Tagina, Saloni, Glass, Ragno, Trend, Kludi, Emco, Bisazza Bagno, Mobiltesino, SystemPool, Noken, Geberit, Olympia, Ceranco, Catalano.

Câteva dintre noutăţile de la Cersaie

La nivel de plăci ceramice, accentul inovator s-a pus pe plăcile uriaşe şi pe subtilitatea lor. Calitatea designului a crescut şi ea, prin personalizarea cu tehnici de imprimare noi. Un cuvânt în plus pentru colecţia Wire Compact Out de la Tagina. Producătorul italian a reuşit să combine armonios designul minimalist a lui Simone Micheli cu tehnica de supraînălţare a pardoselii. A rezultat din aceasta o contopire între posibilitatea de a dezvolta suprafeţe arhitecturale coerente şi senzaţia puternică pe care o lasă suprafaţa plăcilor. Colecţia prezintă elemente speciale, caracterizate printr-un conţinut tehnologic puternic.

Delta Design şi igloo vă invită la expoziţia de Tendinţe 2012

Glass a prezentat la Cersaie conceptul Osmos. Acesta este alcătuit dintr-o serie de module din oţel vopsit, de dimensiuni variate, care creează, în funcţie de poziţie, un joc de forme şi de culoare. Conceptul stă în a realiza o fuziune între spaţiul duşului şi restul ambientului de baie. Filosofia este chiar depăşirea spaţiilor rigide şi drepte ale cabinei de duş şi introducerea în aceasta a unor elemente ce până mai ieri păreau exclusiv externe.

Delta Design şi igloo vă invită la expoziţia de Tendinţe 2012

La Cersaie 2011, Marcel Wanders a fost prezent în colecţia Bisazza Bagno. The Wanders Collection include o serie de console şi de oglinzi din lemn lăcuit (inspirată din mobilierul stil baroc) ce intră în contrast izbitor cu designul pop al chiuvetelor ceramice albe şi cu căzile de fibră de sticlă albe supradimensionate. În mod simbolic, întregul reinterpretează pictograma unui săpun clasic, moale şi rotunjit. / PAUL SCARLAT

Delta Design şi igloo vă invită la expoziţia de Tendinţe 2012

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0