fbpx

Design Hotels™ a ajuns la 200 de membri

Design Hotels™, celebra asociaţie care reuneşte acele hoteluri independente în care preocuparea pentru design constituie o prioritate, şi-a mărit recent portofoliul la 200 de membri. În ultimul an au fost adăugate 35 de hoteluri, toate acestea oferind un amestec de influenţe globale, farmec local şi design eclectic. Noile destinaţii reflectă continuarea căii inovaţiei pentru hotelierii europeni şi în acelaşi timp dezvoltarea unor noi concepte creative ale investitorilor din America de Nord, Africa, Asia şi Oceania. Lista completă poate fi găsită aici.

Design Hotels™ a ajuns la 200 de membri

Cu toate că diferă din punct de vedere conceptual, toate aceste noi hoteluri au în comun puternica legătura cu locul în care se află. De asemenea, arta contemporană joacă un rol esenţial în majoritatea proiectelor, observându-se totodată o dezvoltare a destinaţiilor rurale.

Design Hotels™ a ajuns la 200 de membri

Dorim să salutăm pe această cale reuşita asociaţiei care ne-a fost un important partener de-a lungul anilor şi să vă amintim de albumul Design Hotels, din seria AVPI, editat de igloomedia în anul 2007 printr-o strânsă colaborare cu Design Hotels™.

Mai mult decât atât, numărul de februarie al revistei igloo habitat&arhitectură, prezintă în dosarul dedicat Hotelurilor, 4 hoteluri din reţeaua Design Hotels™. Este vorba de The Waterhouse at South Bund – Shanghai, Hotel Teatro – Porto, Mamilla Hotel – Jerusalim şi Maison Moschino – Milano

Design Hotels™ a ajuns la 200 de membri

Design Hotels™ a ajuns la 200 de membri

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0