fbpx

ENREG® ENERGIA REGENERABILA

Târgul international ENREG® ENERGIA REGENERABILA va avea loc la Arad, între 26 si 28 martie, reunind 70 de expozanti din diferite parti ale Europei, care vor prezenta cele mai recente tehnologii din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice.

O parte importanta a evenimentului este reprezentata de seria de conferinte internationale referitoare la inovatiile din domeniul energiei alternative. Seria va fi deschisa, pe 26 martie, de „Prima Conferinta Internationala pentru Eficienta energetica în constructii si renovari în Romania si Europa de Sud-Est”, reunind vorbitori din toata Europa, care vor prezenta ultimele standarde din domeniu, ilustrandu-le cu cele mai bune exemple.

In data de 27 martie, specialisti din Austria, Belgia, Germania, Ungaria, Slovacia si Romania vor prezenta ultimele inovatii in legatura cu energia lemnului, discutand, in acelasi timp, despre factorii economici, tehnici si de finantare din acest domeniu, in cadrul evenimentului intitulat „Prima Conferinta Internationala: Energia din lemn în Romania – Sisteme moderne de energie din lemn: o noua oportunitate pentru Romania si Europa de Sud-Est”.

In afara de aceste doua evenimente principale, vor avea loc trei conferinte nationale, cu scopul de informare a publicului cu privire la energia solara, hidroenergie si biomasa.

Partenerii evenimentului vor fi Agentia Romana pentru Conservarea Energiei (ARCE) si Societatea Comerciala pentru Cercetare, Proiectare si Productie de Echipamente si Instalatii de Automatizare (IPA). De asemenea, evenimentul se bucura de sprijinul Ungariei.

Datorita locatiei sale, orasul Arad ofera oamenilor de afaceri din Ungaria, Serbia si Romania, posibilitatea de a vizita targul si de a asista la conferinte. Business matching-ul si forumul expozantilor sunt doar cateva dintre posibilitatile oferite vizitatorilor pentru a interactiona cu consultanti in domeniu, pentru a gasi parteneri potriviti si investitori, dar si pentru a se informa in legatura cu energia regenerabila si eficienta energetica.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0