fbpx

ENREG ENERGIA REGENERABILA® – a doua ediţie şi-a deschis porţile

Cea de a doua ediţie a târgului internaţional şi conferinţelor pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică, ENREG ENERGIA REGENERABILA®, şi-a deschis porţile pe 17 martie 2010. La Expo Arad Internaţinal au avut loc deschiderea oficială, întâlniri euro regionale şi conferinţe internaţionale.

Peste 60 de expozanţi din toate domeniile energiei regenerabile şi eficienţei energetice şi-au aşteptat vizitatorii după ceremonia de deschidere.

Pentru prima dată, la ENREG ENERGIA REGENERABILA®, microhidrocentralele şi biogazul se bucură de o atenţie deosebită. Expozanţii din aceste domenii îşi prezintă produsele şi serviciile pe Aleea Microhidrocentralelor şi Strada Biogaz, o parte separată în cadrul spaţiului expoziţional, unde pot fi găsiţi mai uşor de vizitatorii de specialitate. Aleea Microhidrocentralelor va aduce la un loc expozanţi din Republica Cehă, Austria, Bulgaria şi România. Furnizori cheie din domeniul microhidrocentralelor, ca VAP Hydro, care au livrat in ultimii cinci ani mai mult de 50 de unităţi de turbine, vor fi prezenţi la eveniment.

În paralel cu târgul a avut loc A II-a Conferinţă Internaţională pentru Eficienţă Energetică în Construcţii şi Renovări în România şi Europa de Sud-Est cu 90 de participanţi din Austria, Ungaria şi România. Conferinţa s-a adresat arhitecţilor, dezvoltatorilor, inginerilor, fabricanţilor, comunelor, agenţiilor energetice, firmelor imobiliare şi de construcţii, precum şi oamenilor de ştiinţă, oferind posibilitatea de a intra în contact cu viitori parteneri de afaceri şi de a se informa asupra viitoarelor posibilităţi de investiţii.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0