fbpx

Expoziție de arhitectură în cadrul „Hai la Luminotecă” @Biblioteca Centrală Universitară București

În Noaptea Muzeelor, pe 16 mai, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a fost vizitată de peste 1500 de persoane ce au participat la evenimentele din cadrul „Hai la Luminotecă”. Expoziția de arhitectură organizată cu această ocazie s-a bucurat de interesul publicului care a avut ocazia să privească machetele expuse, alături de o expoziție cu publicații din domeniu.

Expoziție de arhitectură în cadrul

În cadrul expoziției au fost prezentate machete puse la dispoziție de birourile de arhitectură Tecon, Syaa și Igloo Architecture. De asemenea, a fost organizată o amplă expoziție de cărți și publicații de arhitectură și design.

Expoziție de arhitectură în cadrul

Expoziție de arhitectură în cadrul

Cu ocazia evenimentului vizitatorii s-au bucurat de tururile ghidate organizate, dar și de o suită  de momente inedite oferite de trupa de teatru OKaua, de elevi şi studenţi ai Colegiul Naţional George Enescu şi Universitatea Naţională de Muzică, dar și de o expoziție de mașini de epocă organizată de Retromobil Club România.

Expoziție de arhitectură în cadrul

La finalul fiecărui tur, oaspeţii Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”  au primit în dar câte un citat inspiraţional legat de bucuria lecturii şi le-au mai fost oferite xerocopii ale ziarelor vremii, din data de 16 mai, din colecţiile vechi de periodice.  

Câteva din sutele de impresii ale participanţilor:

  „Vă mulţumim pentru oportunitatea vizitei! O clădire cu mare încărcătură istorică, excepţional revocată şi cu o bază de date foarte moderne puse la dispoziţia publicului. Mult succes în continuare! Vom reveni cu drag în bibliotecă!” – Georgiana Constantin şi Ştefan Gabriel Adrian

 „De-abia aştept să împlinesc 18 ani!!!! Totul este uimitor, nu mai vreau să plec! Vreau ca aici să fie ”acasă”! I love this place!” – Dimitriu Emilia, 11 ani

„O bijuterie arhitectonică, restaurată pentru noi şi copiii noştri. Documentarea, cunoaşterea, studiul într-o asemenea instituţie reprezintă pentru mine un DAR minunat.” – Dorina Florescu, „Romanian Journal of Internal Medicine”

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0