fbpx

Festivalul Multicultural continua cu destinaţia România

Băneasa Shopping City a devenit în această vară locul cosmopolit în care cultura şi-a dat întâlnire timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle şi delicii culinare specifice. Pentru a descoperi România, ultima destinaţie a Festivalului Multicultural…nu trebuie să ratezi acest weekend 15-18 august.

Festivalul Multicultural continua cu destinaţia România

O Românie contemporană este pusă în evidenţă prin diferite activităţi, însă fără a uita de frumuseţile tradiţionale. Împletirea dintre tradiţional şi contemporan va fi marcată în acest sfârşit de săptămână în mall.

Specialiştii de la Rembrant Art Center vor fi prezenţi în centrul comercial joi şi vineri începând cu orele 17:00, iar sâmbătă şi duminică de la ora 15:00 pentru a interacţiona cu cei pasionaţi de artă. Ei vor crea ateliere dedicate weekend-ului România, iar vizitatorii pot participa la cele trei workshop-uri: atelierul de modelaj în lut şi pastă de modelaj (se obţin diverse obiecte de ceramică, magneţi de frigider, accesorii etc.), atelierul de creare bijuterii handmade (, broşe, cercei, coliere, cordeluţe etc.) şi atelierul de pictură pe ceramică şi porţelan ( căni, farfurii, boluri, scrumiere etc.)

În perioada 15-18 august în Băneasa Shopping City pot fi admirate trei expoziţii şi sunteţi invitaţi să le descoperiţi pe coridoarele centrului comercial.

Expoziţia Atelier A4 va cuprinde spectaculoase lămpi realizate 100% din hârtie reciclată manual. Operele artistei Adina Segal, sunt rezultatul preocupării sale de a experimenta materiale şi tehnici pentru a produce diferite obiecte. Lămpile sunt realizate din franjuri de hârtie translucidă şi alte materiale din hârtie care nu se degradează în timp. Lămpile ca si timp de producţie durează în medie între 5 şi 7 zile, în funcţie de design şi de complexitate. Asamblarea se face, manual, tăietură cu tăietură, acest lucru garantând o calitate sporită a obiectului finisat. Frumoasele obiecte pot fi admirate în acest weekend în centrul comercial.

România contemporană va fi pusă în valoare prin expoziţia de fotografie inedită a editurii Igloo Media. Expoziţia surprinde prin fotografie importante monumente de arhitectură civilă şi religioasă din România. Fotografiile fac parte din cele două albume recent publicate de editură ce promovează locuri şi zone deosebite de pe teritoriul ţării noastre: Olane. Case tradiţionale din Dobrogea şi Conace şi pensiuni din România.

Festivalul Multicultural continua cu destinaţia România

Expoziţia artistului Nicu Cosniceru, fotograf profesionist, fascinat de natură, a găsit întotdeauna în România „materia primă” pentru lucrările sale. Fotografiile artistului pot fi admirate pe coridoarele centrului comercial în weekend-ul românesc.

Actriţa şi cântăreaţa Adela Popescu, va fi alături de Băneasa Shopping City şi revista The One, duminică 18 august, orele 16:00 la Haagen-Dazs pentru a povesti despre întâmplările ei petrecute pe meleagurile româneşti.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0