fbpx

Final Distribution produce ţigla Novatik, prima ţiglă metalică în panouri mici fabricată în România

Final Distribution, importatorul exclusiv în România al brandurilor Gerard şi Delta şi producătorul sistemului de jgheaburi şi burlane Novatik a deschis o nouă linie de producţie în Băicoi – Prahova, în urma unei investiţii de peste o jumătate de milion de euro. Capacitatea de producţie de ţiglă Novatik este de 1.000.000 de mp/an. Astfel, începând cu luna iunie compania a demarat producţia ţiglei Novatik, prima ţiglă metalică în panouri mici fabricată în România.

  • Designul optim al ţiglelor Novatik şi greutatea redusă a acestora garantează funcţionalitatea în deplină siguranţă a acoperişului
  • Capacitatea maximă de producţie de ţiglă Novatik este de 1.000.000 de mp/an

Final Distribution produce ţigla Novatik, prima ţiglă metalică în panouri mici fabricată în România

“După anul 2008 am luat o decizie strategică şi anume să începem producţia. A fost o decizie grea, mai ales având în vedere contextul economic, dar care cu fiecare zi ce trece se dovedeşte a fi extrem de inspirată. Am devenit producători de jgheaburi şi burlane Novatik, iar din iunie 2012 producem şi ţiglă metalică în panouri mici Novatik. Este un produs cu performanţe deosebite cu ajutorul căruia ne dorim să intrăm şi pe alte segmente de piaţă care până acum nu au fost în targetul nostru. Ca şi în cazul altor produse din portofoliul nostru, ne asumăm rolul de a educa în speranţa că în viitor vom crea o piaţă al cărei nume va fi “ţiglă tip Novatik”. Am decis să ne completăm portofoliul aşa încât să putem pune la dispoziţia clientului un sistem performant de învelitori produs 100% în România.” declară Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Final Distribution produce ţigla Novatik, prima ţiglă metalică în panouri mici fabricată în România

Novatik este o ţiglă metalică în panouri mici produsă dintr-un oţel stabil şi rezistent. Oţelul cu acoperirea Colofer® (finisaj mat rugos, 30 microni) – marcă înregistrată a Voest Alpine – are grosimea de 0,5 mm şi acoperirea de ZnMg de 120 grame pe ambele feţe. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiţii de ceaţă salină şi asigură o protecţie sporită la coroziune. Protecţia nu este limitată doar la suprafaţa foii, ci acţionează de asemenea şi asupra marginilor de tăiere şi a găurilor. Protecţia oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistenţă la coroziune şi performanţe superioare faţă de oţelul galvanizat în diferite climate de exploatare. În condiţiile unui montaj corect ţigla Novatik are o garanţie de 30 de ani aşa încât beneficiarul să se poată bucura de un acoperiş sigur, solid, cu o estetică deosebită, pentru o lungă perioadă de timp.

Sistemul de învelitori Novatik – produs în România, prezintă o serie de avantaje care îl recomandă atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovări. Designul ţiglei Novatik a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei ţigle ceramice, dar într-o formă originală.

Dimensiunile au fos alese special pentru a crea o serie de avantaje:

  • manipulare şi depozitare facilă;
  • greutate mică (tradusă prin economii la construcţia structurii de rezistenţă a casei);
  • montaj facil (sistemul de fixare în plan orizontal şi suprapunerile perfecte ale modulelor facilitează montajul şi reduce timpul de instalare);
  • diminuarea pierderilor tehnologice în special la acoperişurile cu o arhitectură complexă.

“Pe termen mediu, unul dintre principalele noastre obiective îl constituie continuarea efortului de a inova, şi de a ne customiza permanent produsele şi serviciile în conformitate cu nevoile clienţilor noştri. Vom continua să investim în brandul nostru Novatik prin eficientizarea liniilor de producţie, prin extinderea gamei de culori şi prin ridicarea standardelor în ceea ce priveşte producţia de ţiglă metalică.” declară Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Sistemul de învelitori Novatik este disponibil în reţeaua naţională de peste 100 de parteneri, firme specializate de distribuţie şi montaj a produselor pentru acoperiş.

Pentru anul 2012, compania îşi propune o creştere a cifrei de afaceri de peste 16% faţă de anul trecut, mizând pe o creştere consistentă a vânzărilor brandului Novatik, dar şi pe un plus în volumele de ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard şi folii anticondens DELTA. Până la sfarşitul anului, compania estimează un volum de vânzări de peste100.000 de mp de ţiglă Novatik.

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION este producătorul sistemelor de ţiglă metalică şi jgheaburi şi burlane Novatik, fiind totodată şi reprezentantul exclusiv în România al brandurilor GERARD – ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturală şi DELTA – membrane de protecţie pentru acoperiş şi fundaţii.

Mai multe informaţii pe www.novatik.ro

Blog: www.DespreAcoperisuri.ro

Follow Final Distribution on Facebook.

Pentru mai multe informaţii: Alina Mircescu, alina.mircescu@finaldistribution.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0