fbpx

Franke şi igloo media susţin designul fără compromis

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenţă a grupului, Franke Romania, în colaborare cu igloo media, a pregătit o ediţie specială, în 200 de exemplare, a albumului Interioare din Romania 2. Acestea vor ajunge la primii 200 de arhitecţi ce se vor înscrie pe site-ul www.igloo.ro, începând cu data de 21 iunie 2011.

Franke şi igloo media susţin designul fără compromis

Franke, lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic a sărbătorit, de curând, 100 de ani de la înfiinţarea grupului. Ceea ce a început ca o afacere a unui instalator dintr-un sat elveţian a devenit, în timp, o companie multinaţională, prezentă în peste 100 de ţări din toată lumea şi având peste 11.000 de angajaţi. Produsele Franke pot fi găsite, acum, în bucătăriile a peste 100 de milioane de locuinţe, definind un stil de viaţă prin calitate, design şi inovaţie.

Pe plan local, Franke a devenit, de-a lungul celor 13 ani de prezenţă în România, o alegere de top pentru arhitecţii ce îşi doresc să nu facă niciun compromis şi să le ofere clienţilor tot ce este mai bun în cadrul proiectelor de amenajare interioară. Cu ocazia centernarului, compania le răsplăteşte fidelitatea, oferindu-le în dar albumul „Interioare din România 2“, apărut la editura igloomedia, într-o ediţie specială Franke. Este vorba despre 200 de exemplare personalizate, ce vor ajunge la primii 200 de arhitecţi care se vor înscrie pe site-ul igloomedia, www.igloo.ro.

Prin acest demers, Franke îşi afirmă, încă o dată, susţinerea faţă de arhitectura locală de calitate şi vă invită să admiraţi 14 proiecte de amenajări de interior inovatoare şi extrem de diverse, dar având în comun două calităţi esenţiale: confortul şi stilul.

Dacă sunteţi arhitect, nu trebuie decât să accesaţi site-ul igloomedia, www.igloo.ro/franke/, pentru a vă număra printre cei 200 de câştigători ai ediţiei limitate a albumului „Interioare din România 2“.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0