fbpx

Galeriile Noblesse lansează InSign Concept Store

Galeriile Noblesse lansează InSign Concept Store dedicat celor care îşi doresc un interior cu adevărat special. Astfel noul Concept Store InSign by Galeriile Noblesse îşi propune să îmbine estetica şi rafinamentul obiectelor sofisticate pentru ambientul perfect al unei locuinţe moderne.

Noul showroom întregeşte imaginea Galeriilor Noblesse, ce s-a născut din pasiunea pentru a realiza un spaţiu cât mai original, astfel încât importanţa detaliilor să primeze în fiecare amenajare. InSign va fi locul de întâlnire al profesioniştilor şi al celor care iubesc creativitatea şi originalitatea, un adevărat laborator contemporan al designului ce îmbraţişează colecţii vaste de mobilier semnate de designeri celebri. Obiectivul InSign este de a le oferi clienţilor o gamă cu totul specială de produse ce se încadrează în ultimele tendinţe, alături de servicii de cea mai înaltă calitate.

Printre particularităţile showroom-ului va fi biblioteca, o zonă destinată atât specialiştilor în decoraţiuni şi arhitectură, cât şi celor care îşi doresc să afle mai multe despre art&deco.

Concept Store-ul va avea, de asemenea, la etaj o zonă destinată celor care apreciază stilul glam, cu accente clasice, pentru care Galeriile Noblesse sunt recunoscute. Zona de parter va fi consacrată pieselor semnate de designeri faimoşi, care impun prin creaţia lor un spaţiu cu totul aparte. Interiorul propus de noul showroom trebuie să exprime cu adevarat elemente ce emană sensibilitatea şi personalitatea clienţilor.

Indiferent de stilul abordat, oferta Galeriilor Noblesse este extrem de largă, compania lucrând cu peste 150 de furnizori în special din Italia, Spania, Franţa, Germania, Anglia, de la un nivel mediu, la branduri exclusiviste foarte cunoscute.

Créateur d’Ambience este conceptul propus de Galeriile Noblesse, care se traduce prin dorinţa de a oferi clienţilor mai mult decât o gamă variată de mobilier şi decoraţiuni, printr-un concept complex coordonat între mobilier, decoraţiuni, textile, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special.

InSign by Galeriile Noblesse pune la dispoziţia clienţilor şi o platformă complexă, fiind locul de întâlnire virtuală atât al profesioniştilor cât şi al iubitorilor de design, degustători de creativitate şi originalitate. Insign.ro beneficiază, de asemenea, de o interfaţă originală ce se înscrie în tiparele brandului promovat. Totodată, site-ul are o componentă tehnică avansată, meniul pus la dispoziţia utilizatorilor oferă o multitudine de informaţii, de la interviuri cu designeri celebri, pâna la imagini cu ultimele colecţii, branduri lansate si noutăţi din domeniu.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0