fbpx

Gardena pentru grădini curate și îngrijite la început de primăvară! Testează pe www.hailacasa.ro

Curățarea grădinilor și a spațiilor verzi începe odată cu primele zile călduroase de primăvară și implică, pe lângă cunoștințe de îngrijire a plantelor, folosirea unor produse speciale necesare pentru această activitate. Lider în Europa în produse de calitate superioară pentru grădinărit, Gardena oferă o gamă completă de produse pentru amenajarea spațiilor verzi, de la sisteme de irigații și soluții pentru îngrijirea copacilor și arbuștilor până la unelte pentru cultivarea solului. Pentru grădini verzi și frumoase, activitatea de îngrijire a plantelor trebuie să înceapă cât mai devreme, prima lună de primăvară fiind recomandată pentru îngrijirea gazonului și tăieriea pomilor fructiferi. Aerarea, tunderea, irigarea și aplicarea de îngrășământ gazonului sunt etape importante pentru a asigura rezistența lui pe o perioadă cât mai îndelungată, uneltele și produsele Gardena fiind extrem de utile pentru realizarea corectă a acestora. Folosirea unor echipamente profesionale pentru grădinărit transformă munca de curățare și îngrijire a spațiilor verzi într-o activitate plăcută, de relaxare fiind considerată de cei mai mulți proprietarii de grădini un adevărat hobby.

În simulatorul-joc www.hailacasa.ro puteți testa produsele Gardena la nivelul Amenajarea Grădinii, iar dacă doriți să le testați și pentru amenajarea grădinii dvs puteți cere oferta reală aici: http://cerereoferta.hailacasa.ro/gardena/ 

Produsele Gardena pot fi găsite în showroom-ul (cu vânzare) din București, Sos. Odăii 117-123, sector 1 (șoseaua de centură lângă Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 – 16.30, online accesând site-urile: www.mdx.ro  sau www.gardena-shop.ro  sau în lanțurile de magazine: Praktiker, Hornbach,Dedeman, Leroy Merlin.

Gardena pentru grădini curate și îngrijite la început de primăvară! Testează pe www.hailacasa.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0