fbpx

Gealan lansează fereastra FUTURA pentru case pasive

Gealan, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, lansează pe piața locală FUTURA®, un nou sistem pentru case pasive cu o valoare de izolare termică unică pe piață, de 0,89 W/m²K pentru profile colorate. Fereastra viitorului Futura integrează toate tehnologiile și inovațiile STV, IKD, Acrylcolor, pentru crearea unui profil care să răspundă consumatorilor cu exigențe ridicate de performanță tehnică și estetică. Acest produs poate fi utilizat atât la renovări cât și la construcții noi.

Gealan lansează fereastra FUTURA pentru case pasive

”Lansarea ferestrei Futura și pe piața locală este un pas firesc în contextul prezentării acestui produs la cel mai important târg de ferestre – Fensterbau/ Frontale 2014 din Germania. Dezvoltarea ferestrei viitorului nu este o întâmplare, ci rezultatul investițiilor în tehnologii care au permis dezvoltarea unui produs cu valori excepționale de izolare termică, unice pe piață. Ne așteptăm ca Futura să devină un produs apreciat și recomandat de arhitecți, prilej cu care dezvoltăm în premieră și un software de proiectare a tâmplăriei care să îi ajute în alegerea profilelor potrivite, a culorilor, a elementelor de închidere, a accesoriilor folosite, a calculării coeficientului de izolare termică,etc”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan România.

Gealan Futura reprezintă o combinație între cea mai modernă tehnologie de sistem împreună cu IKD și STV care oferă o valoare Uf unică pe piață, de 0,89 W/m²K. În plus, adâncimea mare de construcție de 82,5 mm, cele șase camere ale profilului de toc și cercevea și trei planuri de etanșare sunt garanții ale izolării termice uimitoare. Astfel, Gealan FUTURA este recomandat pentru execuția ansamblurilor de tâmplărie destinate instalării la casele pasive, care fac posibilă menţinerea, atât iarna cât și vara, a unei temperaturi constante fără folosirea unui sistem obișnuit de încălzire sau de climatizare.

Gealan lansează fereastra FUTURA pentru case pasive

Estetica nu este neglijată, datorită unui design inovator și prin utilizarea sistemului IKD® în profilul de toc. Orientarea spre design și dorința de a oferi o notă de exclusivitate esteticului a condus la placarea ferestrelor din PVC cu capace de aluminiu colorat, având totodată și numeroase oportunităţi în personalizarea culorii.

Suprafața exterioară realizabilă prin tehnologia acrylcolor oferă rezistență la zgârieturi, intemperii, protejarea împotriva radiațiilor solare, decolorare, fiind ușor de curățat și reciclabile, factori care au convins proiectanții să le folosească.

Gealan lansează fereastra FUTURA pentru case pasive

Suplimentar, prin utilizarea STV® în combinație cu armăturile standard, se pot realiza dimensiuni ale cercevelei de până la 2,4 m, se asigură o protecție antiefracție ridicată, se reduce greutatea ferestrei și efortul de ajustare. Împreună cu izolarea intensivă integrată IKD, se îmbunătățește izolarea termică și fonică până la standarde de casă pasivă, optimizând preţul și prelucrarea.

www.ferestrepentrucasepasive.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0