fbpx

VEZI LIVE – Open Days, evenimentul de lansare a colecției primăvară-vară de perdele și draperii Mendola Fabrics

Textilele ocupă un rol principal în amenajările de interior, motiv pentru care alegerea draperiei sau perdelei potrivite este esențială pentru armonia căminului nostru. Cei de la Mendola Fabrics știu acest lucru și s-au dedicat țesăturilor deosebite, texturilor atrăgătoare și culorilor vibrante.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală și internațională, Mendola Fabrics complementează decorul ferestrelor printr-un sortiment rafinat de perdele și draperii.
Mendola Fabrics este cel mai mare brand de perdele și draperii din România și un trendsetter în domeniu.

Trendurile sezonului prind contur în colecțiile brandului, iar țesăturile alese cu grijă în armonie cu trendurile internaționale prind viață odată cu lansarea colecției la Open Days.

Open Days este evenimentul anual dedicat lansării colecției de primăvară-vară Mendola Fabrics. Anul acesta ne implicăm în evenimentul de lansare a Colecției și îi dăm voce, prin Anda Zota, colega noastră, redactor-șef Igloo. Suntem curioși să aflăm cum sunt realizate Colecțiile Mendola Fabrics, iar pe această cale, Anda va adresa întrebări echipei de profesioniști și creativi ce stau în spatele fiecărei noi Colecții de perdele și draperii.

 

În data de 10 martie, fiți alături de noi în transmisiunea live ce va avea loc direct din showroom-ul Mendola Fabrics.


Pe lângă echipa Mendola Fabrics care ne va răspunde la întrebări, vom discuta și cu Bianca Farcaș (Object & Prop Stylist, Set designer), Cristina Stranszky (Designer de Interior) și Camelia Sisák (arhitect și co-fondator Atelier Mass).

 

Haideți să aruncăm o privire în spatele cortinelor Mendola Fabrics și să aflăm cum conceptele și trendurile anuale prind viață în colecțiile sezonale de perdele și draperii.
• Cum sunt alese și create colecțiile Mendola Fabrics?
• Unde găsesc cei de la Mendola Fabrics inspirația pentru combinațiile deosebite?
• Cum se stabilesc trendurile care dictează paleta cromatică sau texturile momentului?Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul în cadrul transmisiunii live OPEN DAYS 2022.

 

Evenimentul va fi transmis live atât pe pagina noastră de Facebook Igloo Media, cât și pe Mendola Fabrics și Youtube

 Înscrie-te completând formularul de înscriere de pe pagina evenimentului:
Open Days 2022

 


 

 

Cine sunt personalitățile implicate în eveniment?

 

Anda Zota, redactor-șef Igloo
Anda este arhitect, absolventă a Universității de Arhitectură și urbanism ”Ion Mincu”, București și până în prezent a lucrat ca arhitect, arhitect de interior și set designer pentru proiecte de anvergură diferită. A fost keynote speaker la diferite conferite de arhitectură și design, iar acum face parte din echipa igloo.

 

Bianca Farcaș, Object & Prop Stylist, Set designer
Bianca Farcaș este stilistul din spatele combinațiilor inedite de perdele și draperii Mendola Fabrics. Alături de ea creăm concepte vizuale deosebite pentru ședințe foto, vitrine și amenajări.
Bianca reușește să pună în evidență amenajările în cele mai surprinzătoare moduri. Elementele de inspirație naturală, paletarul de nuanțe pământii și texturile impresionante fac parte din stilul ei.

 

Cristina Stranszky, Designer de Interior
Cristina Stanszky lucrează de 17 ani în domeniul designului. Absolventă a Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, cu un Master în fotografie, Cristina și-a descoperit pasiunea cea mai mare: ambientul interior.
Designul intuitiv este cel pe care l-a aplicat în mod instinctiv încă de la prima amenajare realizată. Indiferent de stilul de design preferat sau de combinația mai multor stiluri, în esență designul intuitiv se concentrează pe felul în care un spațiu te face să te simți, croit după necesitățile individuale și după destinația spațiului. Focusul este pe energia și vibrația transmisă de interior.
Cristina se implică activ în selecția colecțiilor Mendola Fabrics, contribuind cu input valoros din sfera designului de interior rezidențial.

 

Camelia Sisák, co-fondatoare Atelier Mass
Camelia Sisák este co-fondatoarea biroului de arhitectură Atelier Mass din Cluj-Napoca.
Camelia Sisák a studiat arhitectura la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi la Ecole d’Architecture din Grenoble. A lucrat pentru biroul de arhitectură ProiectIN, Cluj. Este asistent universitar la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. A participat la cea de-a XII-a ediţie a Bienalei de Arhitectură de la Veneţia.
Camelia este alături de Mendola Fabrics în cele mai ambițioase proiecte (Heimtextil, Deco Days), iar colecțiile de perdele și draperii sunt puse în cea mai bună lumină datorită amenajărilor create de ea.

 
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0