fbpx

HILS Pallady, ansamblu rezidențial sau destinația ta de vacanță numită „acasă”?

HILS Pallady este cel mai amplu complex rezidențial din sectorul 3 al Capitalei. Cele 12 blocuri care compun ansamblul au un regim de înălțime P+11 și cuprind mai multe tipuri de locuințe, de la cele de tip studio, la garsoniere, apartamente cu două sau trei camere, precum și apartamente de tip duplex.

 

Cum, în ultimii ani, stilul nostru de viață s-a schimbat radical și ne-am format anumite deprinderi care ne-au ajutat să ne acordăm mai mult timp nouă și intereselor noastre, un mix între zonă comercială, centru de business și spațiu de locuit pare să fie tendința spre care se îndreaptă tot mai mulți dintre viitorii proprietari. HILS Pallady răspunde perfect acestei cerințe, fiind primul proiect mixed-use din estul Bucureștiului.

 

În plus, locația constituie un avantaj considerabil, la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și având în imediata vecinătate numeroase alte spații comerciale, unități de învățământ și chiar o clinică medicală care va fi construită în incintă. Spațiile verzi, aleile pietonale și zonele comune în care locuitorii pot interacționa cu ceilalți locatari sau pot desfășura activități de relaxare aduc un aer proaspăt și posibilitatea de evadare din cotidian.

 

 

Amenajează cu stil locuința în care să te simți ca într-o vacanță

Viitorii proprietari se pot inspira din propunerile realizate de designerul Mircea Schlotter, care a adoptat o abordare modernă, elegantă și practică în ceea ce privește amenajarea locuințelor, indiferent că sunt familii cu copii, persoane independente sau tineri aflați la început de drum. Fiecare tip de locuință oferă suficient spațiu pentru a crea o atmosferă confortabilă. În propunerile sale, designerul a optat pentru o mobilă deschisă la culoare, pastelată, care să ofere o notă caldă și plăcută spațiului.

 

 

Au fost utilizate finisaje de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi siguranță și durabilitate. De asemenea, un element des utilizat pentru decorarea spațiului este lemnul, material natural care aduce căldură și confort într-o locuință. Mai mult decât atât, el are calitatea de a regla umiditatea aerului și de a oferi un sentiment de protecție și intimitate. Lemnul poate fi integrat foarte ușor în amenajarea locuinței, câteva exemple sugerate de designer fiind structurile lemnoase integrate în mobila de bucătărie și living, în hol, în diferite elemente decorative, sau pe un perete.

 

 

Livingul reprezintă zona centrală a locuinței, dar și spațiul în care membrii familiei pot petrece timpul împreună. De aceea, acesta ar trebui să fie cât mai aerisit, integrând, pe lângă canapea și elementele specifice, un birou sau două fotolii, pentru ca fiecare persoană să își găsească propria zonă de relaxare preferată. Totodată, este promovat designul de tip bar în zona bucătăriei, un concept modern, prin care se poate înlocui masa clasică. Acest lucru conduce la eficientizarea spațiului își creează o atmosferă relaxantă.

 

 

Noi credem că atunci când acasă sau în vacanță capătă același înțeles, înseamnă că ai găsit locuința perfectă pentru tine. Iar, de ce, nu, aceasta poate fi chiar la HILS Pallady!

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0