fbpx

igloo 105, septembrie 2010

Revista igloo habitat & arhitectură s-a întors din vacanţă, pregătită, ca de obicei, să vă ofere cele mai proaspete ştiri de arhitectură şi design din România şi de pe alte meleaguri. În septembrie inaugurăm rubrica de design eco, în care vă prezentăm obiecte inovatoare, mici, dar de mare impact, pe o temă dată. Pentru început, aflaţi cum poate fi colectată apa de ploaie, pentru a fi, mai apoi, folosită cu înţelepciune.

Continuăm, de asemenea, seria de articole dedicate schimbării la faţă a capitelei statului Chile, Santiago, printr-o prezentare a Muzeului Memoriei şi Drepturilor Omului.

V-am mai pregătit şi un profil al neconvenţionalului birou Tezuka Architects, din care puteţi afla cum locuinţa personală poate fi transformată într-o… grădină.

Tot în paginile lui igloo de septembrie vă puteţi reîntâlni cu o veche şi ilustră cunoştinţă, arhitectul Alberto Campo Baeza, care a realizat, pentru un beneficiar poet, o casă ideală pentru citit, visat şi meditaţie.

Ca încheiere pentru această primă ediţie din toamna lui 2010, v-am pregătit un articol cu stil: cel mai mare magazin Chanel din lume – Chanel Ginza, din Tokyo – ca să ne sincronizăm cu prezentarea colecţiilor fashion pentru sezonul în curs.

Nici uneltirile cultural-artistice oogli nu s-au lăsat mai prejos şi, de data aceasta, vă prezintă, în premieră galeria de artă neconvenţională Make a Point.

igloo 105, septembrie 2010

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0