fbpx

Igloo 131: Sărbătorim 11 ani

La aniversarea de 11 ani a revistei, vă propunem un număr special, cu numeroase proiecte noi de arhitectură, competiţii internaţionale, design românesc de calitate şi călătorii aventuroase.

Igloo 131: Sărbătorim 11 ani

Veţi găsi în paginile revistei povestea ineditului volum apărut în intersecţia Charles de Gaulle din capitală, veţi vizita o casă de colecţie din Sibiu, dar şi minunatul conac Polizu, printre mostre de creativitate locală în design de obiect şi de interior. Dosarul extern este dedicat renumitului arhitect Alvaro Siza, câştigător al Leului de Aur la această ediţie a Bienalei de la Veneţia, şi cuprinde două importante proiecte recente: Amore Pacific Campus şi Vidago Palace.

Igloo 131: Sărbătorim 11 ani

Igloo 131: Sărbătorim 11 ani

În această lună de sărbătoare venim şi cu mai multe titluri noi în colecţiile de cărti Igloo: trei albume din colecţia igloopatrimoniu, dedicate caselor tradiţionale din Dobrogea, lăcaşurilor de cult musulmane de pe teritoriul României şi oraşului Câmpulung Muscel, dar şi cel mai recent album igloobest care grupează 17 dintre cele mai frumoase restaurante româneşti.

Oogli prezintă povestea celor doi români care au încheiat cu succes un tur de 55.000 de km în jurul Africii cu motocicleta, dar şi un interviu cu Daniel McCoy, reprezentant al studioului PIXAR, de la care am aflat despre mecanismele din spatele filmului La Luna. Discuţia a fost extrem de interesată aşa că am completat interviul din paginile revistei cu cel de pe blog.

Igloo 131: Sărbătorim 11 ani

Noul număr Igloo se află pe rafturi în librării şi la chioşcurile de presă. Online poate fi comandat aici

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0