fbpx

Igloo media a lansat Birouri din România 2

Într-un cadru elegant, la etajul 15 al clădirii Crystal Tower, proiect recent premiat în cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti, a avut loc marţi, 10 iulie, lansarea albumului Birouri din România 2, cel mai nou titlu din seria Igloobest.

Igloo media a lansat Birouri din România 2

Albumul prezintă o selecţie de 15 proiecte de clădiri de birouri recent construite în România care s-au remarcat prin capacitatea de a răspunde corect, adeseori inovativ, la provocările funcţiunii şi contextului urban. În interiorul albumului se regăsesc pe de o parte blocurile-turn, devenite în scurt timp repere ale oraşului, cum sunt City Gate sau Eurotower, iar pe de altă parte dezvoltări mari pe orizontală, încă puţin întâlnite la noi, precum Swan Park sau Petrom City. Printre proictele selectate se află şi Olympia Tower, Centrul Golden Blitz şi Banca Transilvania, proiecte ce marcheaza 3 dintre intersecţiile importante din Bucureşti, dar şi proiecte care se remarcă printr-o arhitectură sustenabilă, precum Swan Office&Technology Park şi Crystal Tower.

Igloo media a lansat Birouri din România 2

Peste o sută de arhitecţi, designeri şi colaboratori au fost prezenţi la evenimentul de lansare a albumului. Printre aceştia s-au aflat şi reprezentanţi ai birourilor de arhitectură care au realizat proiectele selectate în album precum Adrian Spirescu, Radu Teacă, Westfourth Architecture sau Tecon.

Igloo media a lansat Birouri din România 2

Albumul se găseşte în librării la editura igloomedia şi poate fi comandat online de pe www.igloo.ro. Pâna pe 25 iulie, pentru fiecare comandă online înregistrată se aplică o reducere de 20%, iar prin tragere la sorţi unul dintre cumpărători va fi premiat sticle de vin Rose Avincis.

Igloo media a lansat Birouri din România 2

Evenimentul de lansare a fost susţinut de BASF.

Albumul poate fi comandat aici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0