fbpx

În luna decembrie aveţi ofertă specială la abonare!

Abonaţi-vă în luna decembrie la revista Igloo şi primiţi cadou albumul Case din România 4 din colecţia igloobest. În plus, pe perioada abonamentului beneficiaţi de o reducere de 30% pentru toate publicaţiile Igloo disponibile aici.

În luna decembrie aveţi ofertă specială la abonare!

Case din România 4, din seria igloobest, prezintă 15 proiecte de case care confirmă o bună practică a arhitecturii domestice, susţinută de o bună comunicare între arhitecţi, beneficiari şi constructori. Proiectele grupate în acest album reprezintă o radiografie parţială a arhitecturii de factură contemporană practicată de birourile/arhitecţii autohtoni de primă mână şi va deveni, cu siguranţă, un instrument de lucru dar şi un reper pentru toţi cei interesaţi de aspectele noi ale arhitecturii domestice locale.

Şi, pentru ca decembrie este luna sărbătorilor şi a cadourilor cele două volume nou lansate din colecţia igloopatrimoniu dedicate Dobrogei au preţ special. Un frumos cadou pentru cei interesaţi de patrimoniul autohton şi de specificul unei zone cu totul aparte a ţării, albumele pot fi achiziţionat acum cu o reducere de 20%. Fiecare album poate fi comandat acum la preţul de 56 lei aici şi aici.

În luna decembrie aveţi ofertă specială la abonare!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0