fbpx

Inaugurare Concept Store Piastrelle City la Timişoara

Joi, 16 decembrie 2011, Piastrelle a inaugurat primul Concept Store din Timişoara, pe str. Simion Bărnuţiu nr. 11A. Locaţie Piastrelle încă din 2001, în acest an a suferit modificări esenţiale şi a fost reamenajat complet pentru a se alinia noului concept PIASTRELLE CITY. În traducere, Piastrelle îmbracă un oraş întreg, adică oferă soluţii de placări atât pentru instituţii publice cât şi pentru clădiri rezidenţiale.

Transformarea showroomului reprezintă un pas înainte pentru Piastrelle în contextul pieţei de profil din Timişoara şi oferă publicului o nouă interpretare a încăperii de baie, de la stilul minimalist până la neoclasic sau rustic, amenajări de locuinţe sau de spaţii comerciale, toate prezentate într-un mod inteligent şi inovativ în locaţia de pe str. Simion Bărnuţiu nr. 11A din Timişoara.

Inaugurare Concept Store Piastrelle City la Timişoara

Inaugurarea Concept store-ului Piastrelle din Timişoara a coincis cu găzduirea unui eveniment destinat profesioniştilor locali din domeniu şi care marchează prezentarea pentru prima dată în România a unei inovaţii absolute în materie de placări, marca Laminam – Italia: plăci ceramice cu dimensiunea de 1000x3000x3mm şi o greutate de 7 kg/mp. Materialul de calitate superioară este potrivit pentru orice aplicare solidă, la interior sau la exterior, pentru realizarea de construcţii sau mobilier, design interior, arhitectură navală şi multe altele.

Piastrelle comercializează materiale şi obiecte pentru amenajări interioare şi exterioare: gresie, faianţă, obiecte sanitare, mobilier de baie, robineţi, baterii şi accesorii pentru baie şi bucătărie, căzi de baie şi cabine de duş, mozaic, gresie pentru piscine, klinker, cărămidă aparentă, precum şi chituri şi adezivi adecvaţi.

Inaugurare Concept Store Piastrelle City la Timişoara

Detalii în magazin sau pe www.piastrelle.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0