fbpx

Inovaţiile Ideal Standard, recunoscute în cadrul unora dintre cele mai prestigioase competiţii de design din lume

Intellimix® de la Ideal Standard – o soluție inteligentă și durabilă pentru o igienă superioară în spațiile comune de baie – a câștigat două râvnite premii internaționale de design, Red Dot Award pentru Product Design 2021 și iF DESIGN AWARD 2021. Joy și Conca, două dintre produsele Atelier Collections de la Ideal Standard, au fost, de asemenea premiate în cadrul aceloraşi competiţii. Ambele premii recunosc cele mai înalte standarde de calitate, inovație și funcționalitate de la producătorii din întreaga lume.

Cu peste 18.000 de participări, Red Dot Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. De la înființarea sa în 1955, distincția Red Dot a însemnat un veritabil sigiliu internațional de recunoaştere a unui design de o calitate remarcabilă. La rândul său, iF DESIGN AWARD este recunoscut ca arbitru al calității pentru designul excepțional de 67 de ani și este unul dintre cele mai importante premii de design din lume, primind mai mult de 10.000 de participări doar în acest an.

INTELLIMIX_2_

Intellimix este o baterie 100% no touch, ce garantează standarde ridicate de igienă îmbunătățite în spațiile publice, oferind un ciclu de spălare digital optimizat care include apă și săpun de fiecare dată.  Ideală pentru birouri, spații de agrement și alte medii cu trafic intens, precum centre comerciale, hoteluri și restaurante, bateria are un design modern și este, de asemenea, eco friendly, economisind resurse și reducând deșeurile. Ecranul TFT încorporat afișează instrucțiuni clare pentru a oferi o experiență superioară de spălare a mâinilor. Acesta poate fi, de asemenea, setat pentru a afișa o siglă a companiei sau o imagine publicitară în timpul perioadelor de repaus. Produsul poate fi integrat în mai multe stiluri de amenajare graţie celor două variante de culoare, Crom și Black Onyx.

Influenţată de natură, Joy este o baterie cu linii curate și moderne, ușor de curățat, și disponibilă în patru finisaje de culoare impresionante: Crom, Silver Storm, Brushed Gold şi Magnetic Grey. Simplitatea pură a bateriilor Joy le face extrem de versatile, fiind potrivite atât pentru ceramica cu formă pătrată cât și pentru cea cu formă rotundă. Joy reprezintă de asemenea, o opțiune sustenabilă, reducând consumul de apă la 5l/min, în timp ce cartușul cu discuri ceramice FirmaFlow, patentat de Ideal Standard, permite cea mai fină ajustare a temperaturii pentru o experiență în utilizare de excepție.

CONCA_2

Colecţia Conca din cadrul Atelier Collections este una amplă, ce include baterii, mobilier și ceramică. Curbele organice și detaliile senzoriale sunt caracteristicile esențiale ale acestei colecţii. Tehnologia avansată permite noi niveluri de puritate în design, datorită liniilor subțiri ale lavoarului, precum și o utilizare optimizată și conștientă a materiei prime. Concepută pentru viața contemporană, Conca este, de asemenea, înrădăcinată în bogata istorie a designului Ideal Standard, inspirându-se din colecția clasică ce poartă acelaşi nume, creată de Paolo Tilche în 1972.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0