fbpx

INSPIRED 2012 şi-a desemnat câştigătorii

INSPIRED Concursul de Idei 2012 şi-a premiat câştigătorii pentru fiecare din cele zece categorii de concurs în cadrul Galei INSPIRED 2012 ce a avut loc pe 18 decembrie, în Modern.

INSPIRED 2012 şi-a desemnat câştigătorii

Juriul, format din membri cu o bogată expertiză în industriile creative, a analizat proiectele înscrise în concurs şi a desemnat cei mai talentaţi tineri creativi din fiecare categorie: fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustraţie, dramaturgie şi relaţii publice.

INSPIRED 2012 şi-a desemnat câştigătorii

Câştigătorii locului I au fost premiaţi cu Trofeul INSPIRED. În plus, toţi cei clasaţi pe locurile I – XX de la fiecare din cele 10 categorii de concurs vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzător fiecărei secţiuni. Master Class-urile vor fi susţinute cu sprijnul unor personalităţi membri de jurii din România şi din străinătate şi vor fi organizate în ţară, în perioada februarie – septembrie 2013.

INSPIRED 2012 şi-a desemnat câştigătorii

La secţiunea Arhitectură, câştigătorul trofeului INSPIRED este OANA COARFA, urmată pe locul doi şi trei de LAURA CRISTEA şi DIANA NEAMŢU. Jurilul ediţiei din acest an la categoria Arhitectură l-a avut ca preşedinte pe arhitectul Dorin Ştefan, iar printre cei 15 membrii ne-am bucurat să fim reprezentaţi de Bruno Andreşoiu (Igloo) şi Viorica Buică (redactor-şef Igloo). Felicitări câştigătorilor şi ne întâlnim în 2013 la Master Class-ul INSPIRED.

INSPIRED 2012 şi-a desemnat câştigătorii

Clasamentul şi lucrările participante sunt publicate pe site-ul www.letsgetinspired.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0