fbpx

Comandă în avans noul album igloobest și câștigă o pereche de căști Bang & Olufsen!

Prin tragere la sorți (random.org) am ales câștigătorul campaniei de prevânzare a albumului igloo best Interioare din România 4 ce va putea fi găsit începând cu 29 iunie și în librării. Astfel, Magdalena Nicu (SC PROGRAPHIC SRL) este câștigătoarea premiului oferit împreună cu Bang & Olufsen: o pereche de căști BeoPlay H2. Mulțumim tuturor celor care au comandat în avans noul album igloo best!

Comandă în avans noul album igloobest și câștigă o pereche de căști Bang & Olufsen!

*în tombola pentru câștigarea căștilor Bang & Olufsen au intrat doar comenzile online înregistrate și achitate pe igloo.ro până pe 23 iunie!

**pentru a beneficia de reducerea de 30% comenzile înregistrate pe igloo.ro trebuie achitate până pe 26 iunie!

După doi ani de la apariția ultimului album din seria igloobest dedicat interioarelor de locuințe, revenim cu o nouă serie de 17 amenajări intersante din România, grupate în volumul cu numărul 4 dedicat acestui subiect. Un reper pentru  toți cei care vor să descopere dinamismul designului de interior autohton, alături de celelalte volume ale seriei, Interioare din România 4 reprezintă nu doar un instrument de informare cu privire la acest domeniu, ci și o colecție de sugestii pentru toți cei interesați de amenajarea propriei locuințe.

Comandă în avans noul album igloobest și câștigă o pereche de căști Bang & Olufsen!

Proiectele prezentate în noul volum poartă semnătura unor arhitecți și designeri români consacrați și se remarcă prin conceptele îndrăznețe și execuțiile de calitate. 

CONCURS ÎNCHIS!

Comandă în avans noul album și câștigă o pereche de căști Bang & Olufsen!

Disponibil din iunie în librăriile din țară, albumul poate fi comandat în avans pe igloo.ro cu reducere de 30% până pe 23 iunie.

În plus, toate comenzile înregistrate pe igloo.ro până pe 23 iunie participă la tombola pentru câștigarea unei perechi de căști Bang & Olufsen, pentru momente de relaxare în spații originale și creative!

*Pentru a putea beneficia de reducerea de 30% și a intra în competiția pentru câștigarea căștilor Bang & Olufsen  este necesar ca plata albumului să fie efectuată până pe 23 iunie. Albumul va fi livrat în maxim 10 zile de la apariția pe piață.

Comandă în avans noul album igloobest și câștigă o pereche de căști Bang & Olufsen!

Din sumar:

Apartament AMVbt, AA Studio I Apartament V, Studio 1408 I Plaisir d’offrir, Daniel Ciocăzanu I Casa AB, Marcel Borțun I Apartament P., Bogdan Ciocodeică, Diana Roșu, Attila Kim I Casa T., SYAA I Apartament C., Alexandra Zabunov I Apartament N, Studio3plus l Penthouse cu vedere la lac, Melon Design Studio l Casa Albă, Alice Ignatiadis I Apartament S., Miruna Ardelean I Apartament Nordului, Laboratorul de Arhitectură I În spirit Nordic, Studio 1408 I Apartament B5, ADNBA I Apartament Timișoara, Ezzo Design I Apartament N., GAS I Apartament camping, Marilena Popa & Mihnea Ghilduș I Casa Obol, AA Studio

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0