fbpx

Întreţinerea ferestrelor de mansardă în sezonul rece

Ferestrele VELUX sunt astfel concepute încât să facă faţă cu succes sezonului rece şi condiţiilor climatice dificile. În special în perioadele în care se înregistrează temperaturi scăzute şi căderi abundente de zăpadă trebuie avut în vedere că, la creşterea temperaturii, fereastra de mansardă va reprezenta una dintre primele locaţii în care zăpada şi gheaţa vor începe să se topească. Alternanţa dintre perioadele calde şi cele reci este cea care poate influenţa izolarea etanşă a ferestrei.

Întreţinerea ferestrelor de mansardă în sezonul rece

În consecinţă, VELUX îşi sfătuieşte clienţii să elimine zăpada şi gheaţa din zona situată deasupra şi împrejurul ferestrei, în acelaşi mod în care frunzele şi alte impurităţi trebuie să fie eliminate din ramele de etanşare şi de pe jgheaburi, pentru a permite apei topite să curgă liber, cu scopul de a evita infiltraţiile de apă.

VELUX propune clienţilor un ghid de utilizare a ferestrelor de mansardă – sfaturi şi indicii cu privire la întreţinerea produselor, astfel încât acestea să aibă o viaţă cât mai îndelungata în casele oamenilor care au înţeles importanţa valorificării spaţiului de sub acoperiş.

Întreţinerea ferestrelor de mansardă în sezonul rece

Mai multe informaţii despre acest subiect se găsesc pe site-ul companiei www.velux.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0