fbpx

La aniversare: Igloo 16 ani

Pe 16 noiembrie, la Mezanin, în cadrul Palatului Universul, am sărbătorit alături de prieteni, arhitecți, colaboratori și parteneri 16 ani de existență a igloomedia.

Prilej de întâlnire cu cei care, de-a lungul timpului, ne-au fost alături, petrecerea igloo – 16 ani s-a bucurat de prezența unui număr foarte mare de arhitecți, designeri, oameni de cultură, prieteni și parteneri mai vechi și mai noi.

Seara a fost cu atât mai specială cu cât a marcat și vernisajul expoziției Publicații de Arhitectură din România (1990-2017) – PARO –, proiect inițiat de igloomedia.

Fără o intenție retrospectivă, dar cu o asumată vocație a unei arhive relevante expoziția PARO aduce împreună revistele: Arhitectura, Arhitext, de arhitectura, Igloo, Octogon, Zeppelin și reunește editurile Arhitext, EUIM Editura Universitară „Ion Mincu”, Igloo media, Istoria Artei, Ozalid, Paideia, Simetria și Zeppelin. Expoziția mai poate fi vizitată până în 24 noiembrie.

Mulțumim sponsorilor evenimentului: AluKönigStahl, Benjamin Moore, ClassIN, COS, Equitone, FrankeIdezio, Pinum, Reynaers, Rigips, Sensio, Siniat, SSAB, Ytong

Mai multe fotografii: aici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0