fbpx

Lansare igloostudent

Cum dorinţa de afirmare este specifică tuturor studenţilor, igloomedia vine în sprijinul acestora şi lansează igloostudent, o platformă online unde orice student la arhitectură sau arte plastice îşi poate face cunoscute creaţiile. igloostudent este un loc lipsit de constrângerile din universitate, unde nu contează notele, ci doar talentul şi viziunea, un loc în care studenţii se pot exprima liberi.

Studenţii de la facultaţile de arhitectură sau arte plastice din ţară sunt invitaţi să participe, individual sau în echipă, cu unul sau mai multe proiecte. Sunt acceptate proiecte de arhitectură, urbanism, design interior, arhitectură peisageră sau design de obiect. Orice creaţie pe care o vom considera reuşită, indiferent dacă a fost realizată pentru şcoală sau în timpul liber, îşi va găsi un loc în galeria virtuală pe care o punem la dispoziţia studenţilor.

Din dorinţa de a contribui la creşterea competivităţii şi a entuziasmului creativ în rândul studenţilor, igloostudent nu îşi propune o simplă catalogare, ci îşi doreşte să creeze un spaţiu interactiv, în care oricine este liber să comenteze, să facă aprecieri sau să pună întrebări. Aşadar, în afara oportunităţilor de promovare pe care le oferă, igloostudent devine şi un spaţiu în care studenţii pot comunica mult mai uşor şi pot intra în contact cu realizările colegilor din celelalte centre universitare. Mai mult, pe lângă galeria de proiecte, studenţii vor putea descoperi aici, o serie de informaţii de interes direct, precum ştiri despre concursuri, expoziţii, workshop-uri, programe de master sau şcoli de vară.

Prin igloostudent dorim să susţinem noua generaţie de arhitecţi şi designeri, să le dăm curaj şi să dovedim că viitorul arhitecturii în România arată promiţător.

Intră pe www.igloo.ro/student pentru a găsi toate detaliile legate de înscriere.

Despre igloomedia

Editura igloomedia a fost înfiinţată în 2001. În prezent, ea este una dintre puţinele companii editoriale din ţară specializate în publicarea cărţilor de arhitectură, design interior şi patrimoniu. Prin programul său editorial, igloomedia îşi propune să contribuie la conturarea unui spaţiu public coerent, prezentând exemple locale, dar şi din străinătate. Misiunea sa a rămas, încă de la început, ridicarea standardelor culturii vizuale într-o societate care îşi caută încă reperele în domeniul arhitecturii şi al politicilor urbane. igloomedia numără în prezent şapte serii editoriale, pe care le diversifică de la an la an. Cel mai cunoscut produs este revista lunară igloohabitat&arhitectură, situată la interferenţa unor interese dintre cele mai variate: arhitectură, design, patrimoniu, cultură urbană, artă contemporană. Publicaţiile igloomedia, tratând subiecte legate de arhitectură, design, patrimoniu şi habitat stau mărturie pentru faptul că fiecare gest de natură culturală trebuie să fie însoţit de un discurs coerent. În spiritul acestei convingeri, igloomedia îşi propune să creeze un spaţiu al dialogului între specialişti şi marele public.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0