fbpx

„LIGHT SMART” – tehnologie verde pentru viitor

LED-urile au făcut ca în ultimii ani spaţiile în care se desfăşoară activităţi să fie iluminate cu cea mai modernă, economică şi ecologică sursă de iluminat pentru interior şi exterior. Această tehnologie de ultimă generaţie adoptată şi în România de către Societatea Electromagnetica, a schimbat viziunea constructorilor şi a designerilor de interior, oferind o inepuizabilă sursă de inspiraţie în realizarea proiectelor noi. Becul inventat de Thomas Edison în 1879 – o mare descoperire a secolului sau, devine acum istorie. Tehnologia LED (light-emitting diode) dictează viitorul în domeniul iluminatului artificial, cu atât mai mult cu cât specialiştii au transformat-o într-un promotor al curentului ECO şi al eficienţei energetice.

„LIGHT SMART” – tehnologie verde pentru viitor

Electromagnetica ţine pasul cu tehnologia viitorului şi a lansat de curând site-ul www.electromagnetica-led.ro, ca sursă online de inspiraţie, dedicată tuturor celor care doresc utilizarea unor soluţii moderne de iluminat, economice şi durabile. „LIGHT SMART” este numele generic folosit în promovarea tehnologiei LED prin Centrul pentru Iluminat cu Semiconductori (CIS) de la Electromagnetica, rezultatul multor ani de experienţă şi expertiză în domeniul tehnologiei iluminatului. Conform Energy Saving Trust (EST), lămpile cu LED folosesc doar o fracţiune din energia consumată de lămpile tradiţionale. La baza tehnologiei LED (light-emitting diode) stă de fapt o diodă semiconductoare, emiţătoare de lumină. Durată de viaţă a fluxului luminos pentru o lampă cu LED depăşeşte 50 000 de ore, în condiţiile în care lămpile cu filament funcţionează doar 500 – 1 000 de ore, iar cele fluorescente maximum 5 000 de ore. La o utilizare de 12/24 de ore, rezultă o durată de viaţă de peste 10 ani. Fiabilitatea nu este afectată de numărul mare de aprinderi/stingeri, spre deosebire de tuburile fluorescente care se degradează repede în timp. Lămpile cu LED au emisii reduse de căldură şi permit montarea în cele mai diverse locuri, începând cu scafele din spaţiile amenajate încastrate sau nu în tavan, pe holurile subsolurilor şi terminând cu aleile din curte sau corpurile de iluminat stradal sau perimetral.

„LIGHT SMART” – tehnologie verde pentru viitor

Site-ul www.electromagnetica-led.ro oferă vizitatorilor săi posibilitatea de a exploara efectele luminii în cele mai diverse forme şi culori, în funcţie de stil, design sau chiar stare de spirit. A fost creat special pentru companiile care activează în domeniul construcţiilor şi amenajărilor, arhitecţi, dezvoltatori sau distribuitori, venind în sprijinul acestora cu soluţii tehnice şi informaţii specializate, astfel încât la rândul lor să dispună de idei şi soluţii, pentru cele mai exigente solicitări.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0