fbpx

Lowe România s-a mutat în casă nouă

Lowe România s-a mutat în casă nouă. Din luna iunie, adresa celor 7 companii din grup – BPN, Initiative, Golin, Lowe&Partners, Medic One, MobileWorks, SeniorHyper – este în Metropolis Bravo, pe strada Grigore Alexandrescu.

Every adventure requires a first step.”

“Evoluția e un proces constant, ce are la bază schimbarea. Cred cu tărie în puterea benefică a schimbării, a depășirii zonei de confort. Anul acesta a venit momentul, cel de-al patrulea din istoria Lowe România, pentru o nouă călătorie. Ne-am mutat! Fiecare sediu a spus povestea și filosofia noastră din momentul respectiv, a echipei de atunci. În mai ne-am încheiat socotelile cu Ceasornicului și a venit timpul unei noi aventuri. Așa am migrat spre Metropolis”, spune Veronica Savanciuc, Președinte și CEO, Lowe România.

„If you dont know where you are going, any road can take you there”

Arhitectura birourilor este minimalistă, influențată de arhitectura scandinavă, gravitând în jurul a două povești pentru oameni mari: Micul Prinț și Alice în Țara minunilor. Prezența lor este însă discreta, cât să stârnească imaginația creativilor. Întreg designul a fost realizat de arhitecții de la Manole Zece care au înțeles perfect că we are all mad here.

„Înainte să ne apucam de treabă am vizitat birourile din Ceasornicului și am încercat să cunoaștem echipa. Apoi ne-am lăsat păgubași. Prea multe personalități J. Apoi am luat Micul Prinț și Alice în Țara Minunilor ca puncte de pornire și am încercat să surprindem esența poveștilor, traseul eroului și detaliile care transforma întreaga poveste. Inspirație ne-au fost anumite personaje cheie, ca Pălărierul Nebun și Regele din Micul Prinț, și niște dialoguri, citate. Rezultatul este aerisit, spațios, dar deloc anost. E colorat, e simplu, e plin de detalii” completează Alexandru Cosmos, Arhitect Manole Zece.  

Situat în zona centrală a Bucureștiului, Metropolis Bravo face parte din complexul Metropolis Center și este combinația perfectă dintre un mediu de lucru profesionist, modern a unui business park și suflul românesc, reinterpretat, remodelat și reintrodus în țesătura urbană.

„Spațiile largi și luminoase, terasele foarte încăpătoare, soluțiile eficiente energetic și răspunderea într-o manieră corectă și potrivită din punct de vedere al designului și al conceptului pentru toate nevoile au reprezentat, credem noi, motivația pentru care grupul Lowe a ajuns la noi”, adaugă Muller Onofrei, Managing Director Soravia Management.  

„I found myself in wonderland”  

Echipa Manole Zece a fost formată din Adriana Frunză, Alexandru Csomos și Sorin Bleandă. Project Managementul a fost asigurat de Manuela Zarcu, din partea Tecton Services.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0