fbpx

Made in RO la Noaptea Institutelor Culturale

În această seară, de la 19.30, în cadrul Noaptea Institutelor Culturale, expoziţia Made in RO, powered by Designist, merge la Institutul Cultural Român (str. Aleea Alexandru nr. 38).

După succesul celei de-a doua ediţii a Made in RO, târg de design românesc, cu tema Motive tradiţionale în designul contemporan, care a avut loc pe 25 şi 26 mai în cadrul Romanian Design Week, la invitaţia Institutului Cultural Român, o parte din expoziţia de design de obiect Made in RO merge la Noaptea Institutelor Culturale, pe 14 iunie.

Astfel, vineri seara, de la 19.30, la ICR vă aşteaptă piese de design pe tema Motive tradiţionale în designul contemporan, create la provocarea Designist.ro pentru Made in RO. Expun: ArhiDot Design, Lightsquare, Cai verzi pe pereţi, Una ca Luna, 11am architects, Mihaela Ivana, Ciprian Vrabie, Semne cusute şi Mândra Chic, Thecraft LAB, Alina Turdean, Culture Soup şi Iutta.

Creaţiile a 7 designeri români, expuse în premieră la Made in RO, ilustrează acum 7 cărţi poştale, ce vor fi printate în câte 1.000 de exemplare fiecare. Cărţile poştale ilustrate cu obiecte de design Made in RO vă aşteaptă vineri seara la ICR şi urmează să fie distribuite şi în reţeaua Institutelor Culturale Româneşti din străinătate.

“Ne bucurăm că expoziţia Made in RO ajunge şi la ICR, în cadrul Noaptea Institutelor Culturale. Pentru noi, este o confirmare a succesului evenimentului pe care l-am creat şi a faptului că designul de obiect Made in RO este din ce în ce mai vizibil. De asemenea, realizarea cărţilor poştale ilustrate cu creaţiile designerilor români, ce vor fi distribuite şi în reţeaua ICR din străinătate, va ajuta cu siguranţă la conturarea unui interes internaţional pentru designul românesc”, ne spun Elis Popescu şi Mădălina Georgescu, care coordonează site-ul Designist.ro, organizatorul evenimentului Made in RO.

Veţi redescoperi piesele de design Made in RO într-o scenografie nouă şi într-o seară asezonată cu evenimente culturale, muzică fină şi scurtmetraje româneşti prezentate la Cannes.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0