fbpx

Made in RO – Târg de design românesc ediţia a III-a, de Crăciun

Pe 21 şi 22 decembrie, DESIGNIST, cea mai apreciată platformă de design din România, pregăteşte o nouă ediţie Made in RO – Târg de design românesc. Evenimentul se va desfăşura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spaţii din Bucureşti, aflat chiar în Piaţa Unirii, la doi paşi de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Ediţia a III-a, Christmas Design Magic, se anunţă superhot: peste 40 de designeri vor expune colecţii nou-nouţe, iar sute de cadouri de designer, special pregătite pentru acest eveniment, te provoacă la shopping de design românesc: podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucării şi accente fashion.

Ediţia de Crăciun se desfăşoară pe două niveluri, însumând 600 mp. Te aşteaptă multe nume noi, prezentate în premieră, brazi neconvenţionali, o cafenea de design, un loc de joacă pentru copii şi de socializare pentru părinţi. La Made in RO surpriza este dublă: vei descoperi şi un spaţiu de design, care poate nici nu ştiai că există în Bucureşti. Este vorba de Impact Hub, pe care DESIGNIST îl deschide publicului pe 21 şi 22 decembrie şi îl transformă în hub-ul de design al Bucureştiului.

Made in RO este cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului şi industriilor creative româneşti, şi va fi activat şi în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative şi speciale.

Această ediţie Made in RO, cea mai mare ediţie de până acum, ne confirmă faptul că designul ca industrie creativă care poate aduce un plus economic este în mare avânt. Acum doi ani nu vorbea nimeni despre design românesc de obiect, iar acum iată că am invitat 46 de designeri să expună şi încă primim portofolii pe care le punem la păstrare pentru ediţia următoare„, ne spune Elis Popescu, fondator şi Brand Manager DESIGNIST.

Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.

Evenimentul nostru are un mare atu: vine la pachet cu platforma Designist.ro – Concentrat de idei fine, care sustine editorial acesti creatori încă de la lansarea sa, acum doi ani. Veţi citi poveştile designerilor pe designist.ro şi veţi vedea că merită să cumperi cadoul de Crăciun de la un desginer român şi nu din mall sau hypermarket„, adaugă Mădălina Georgescu, fondator şi Content Manager DESIGNIST.

Vor expune designerii: Arcasha, Clean Everything, Una ca Luna, Mădălina Teler, Woodish, Arhidot Design, Martine Claessens, Irina Neacşu, Cai verzi pe pereţi, Marele Deget Mare, Ciprian Vrabie, Sucita Goodies, Mihaela Ivana, Mihai Stamati, Culture Soup, Alin Teglaş, Mădălina Dumitru, Gabriel Geller, Kihi-Kiha, Kerria, Vegmade, Irina Alexandru, Photoliu, Atelierul de Print, Cristina Ciobanu, Mândra Chic, Luna de pe Cer, Bowtique, DecoBox, Eliza Yokina, Form Function, YaU, .care?Cutare, Fashion Machine, Alina Turdean, Creative Brick, Mâna de lucru, Iutta, FabLab, Alliage, Dragoş Dogaru, Delikates, Minusgrey, Concept Jupiter, Cristina Curelea, Perpetual Icons. În plus, ciocolată fină de laChoco Home Made şi brioşe de la Ciripcupcakes.

Albumele igloo vor fi de asemenea prezente la târg pentru iubitorii de design, arhitectură şi patrimoniu!

Când: 21-22 decembrie

Unde: Impact Hub Bucharest, etajele 2-3, Piaţa Unirii (Str. Halelor nr. 5), la doi paşi de Hanul lui Manuc.

Facebook event aici. Detalii şi poveştile designerilor participanţi pe www.designist.ro.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0