fbpx

Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018

IKEA România a lansat astăzi, 17 august, Catalogul IKEA 2018. În perioada 17 august – 7 septembrie, peste 800.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi.

Cele 326 de pagini ale catalogului de anul acesta oferă idei și inspirație pentru timpul petrecut acasă. Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.

Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii își întâmpină familia și prietenii, sărbătoresc evenimente importante și evenimente mai puțin importante.

În camera de zi se întâmplă o mulțime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament. Camera de zi este spațiu public și spațiu personal, iar Catalogul IKEA de anul acesta oferă soluții pentru a expune ce este important și pentru a ascunde ce vrei să păstrezi pentru tine.

Catalogul IKEA 2018 include editoriale legate de viața acasă și impactul social pe care îl au inovația și designul IKEA. Cele 14 povești pot fi descoperite în paginile catalogului și ating subiecte fascinante din toate colțurile globului.

Experiența digitală – Aplicația Catalogul IKEA

 Varianta digitală a catalogului IKEA va fi disponibilă începând din 18 august 2017. Oamenii pot afla mai multe despre povestea din spatele editorialelor prin mini documentare video, pot plasa produse în cameră prin funcția de realitate augmentată și se pot uita la filme cu sfaturi care să îi ajute să își transforme singuri casa visată în realitate.

Noul meniu este mai intuitiv și îi ajută pe utilizatori să găsească mai ușor produsele pe care și le doresc.

„Prin acest catalog, ne dorim să îi încurajăm pe oameni să își facă mai mult timp pentru nevoile și visurile lor. Casele se schimbă pentru a face loc unor noi activități, obiceiuri și stiluri de viață, iar tema de anul acesta despre asta vorbește. „Mai mult timp pentru tine” înseamnă mai mult timp pentru pasiuni, sport, filme și seriale, prieteni, joacă pe covor, crescut plante, petreceri, aniversări, revelioane, somn în după-amiezile de weekend sau pur și simplu pentru a fi împreună fără vreo ocazie specială”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0