fbpx

MGA, din nou pe piaţa din România

MGA se află în faţa unui nou început. Şi ca orice început, vin în faţa dumneavoastră cu mult entuziasm şi dorinţă de afirmare. Cu o imagine schimbată, dar păstrând aceeaşi calitate care i-a consacrat încearcă azi să se autodepăşască. Din 2012 MGA face parte din Grupul Selena, beneficiind acum de experienţa internaţională a grupului Selena care îşi distribuie produsele în mai mult de 50 de ţări de pe 4 continente. Grupul cuprinde 30 de companii din întreaga lume, inclusiv 12 fabrici de producţie

MGA, din nou pe piaţa din România

Produsele MGA sunt grupate în patru categorii în funcţie de domeniul de utilizare al produselor: finisarea pereţilor exteriori, finisarea pereţilor interiori, placaje ceramice şi placaje din piatră naturală, mortare şi produse pentru aplicaţii speciale. Adezivi pentru polistiren, tencuieli decorative acrilice disponibile în 300 de culori, tencuieli mozaicate cu particule de quarz colorat, gleturi cu diferite caracteristici tehnice, adezivi pentru gresie şi faianţă dar şi pentru piatră naturală, chituri de rosturi flexibile disponibile într-o gama largă de culori, tinciuri, mortare pentru BCA.

În iunie 2013 MGA EURO Product SRL a obţinut certificarea ETA 13/0590 (European Technical Approval) la Institutul ZUS din Cehia pentru Sistemul compozit pentru izolaţie termică la exterior cu plăci de polistiren destinate ca izolaţie termică exterioară a pereţilor, certificare valabilă până în 2018, fiind sigurul producător de pe piaţa românească certificat pentru produse fabricate în România.

MGA investeşte permanent în cercetare şi dezvoltare, deoarece îşi doreşte ca produsele sale să se integreze perfect în mediul pe care doriţi să-l schimbaţi şi ca de fiecare dată când vă aflaţi în faţa unei construcţii sau a unei renovări să alegeţi cu încredere produsele MGA.

MGA – Tehnologie modernă pentru produse inovative

După preluarea de către grupul polonez Selena, MGA a intrat într-un proces de modernizare si dezvoltare care s-a încheiat recent. Astfel în perioada aprilie august 2013 unitatea de producţie a fost mutată din Domneşti în Clinceni şi utilată cu tehnologie modernă nouă la standarde europene. În prezent, MGA cu o capacitate de producţie mărită, realizează la cele mai ridicate standarde de calitate produse precum adezivi, mortare, gleturi, chituri. Odată cu retehnologizarea liniei de producţie, s-a extins şi gama de produse şi au fost dezvoltate produse speciale, adezivi pentru piatră naturală, mortar în strat subţire, chituri cu proprietăţi speciale. Dorim să devenim un partener de încredere pentru profesioniştii din domeniu, venind în întâmpinarea nevoilor lor cu produse specializate pentru aplicaţii diverse.

Pentru a aduce pe piaţă sisteme complete, atât pentru finisarea faţadelor dar şi pentru finisaje interioare, au creat şi gama de produse pe bază de apă, produse complementare adezivilor şi gleturilor. Tencuielile decorative, vopselele pentru faţadă, tencuielile mozaicate vin să aducă un plus de culoare şi structură pe o bază solidă, pe care ne dezvoltăm în permanenţă. Ideile de amenajare nu cunosc limite cu gama de tencuieli decorative MGA, oferă o coloristică foarte variată, disponibilă în 302 culori, precum şi amorsele aferente; însă, la cerere se poate dezvolta orice culoare solicitată, astfel, fie că doriţi să amenajeaţi sau să faceţi reparaţii, puteţi crea culoarea dorită.

Gamă extinsă, produse competitive, tehnologie modernă – o nouă imagine MGA.

MGA, din nou pe piaţa din România

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0