fbpx

Miele redefineşte conceptul de locuinţă în România

Prezentă de 111 ani în domeniul inovaţiilor tehnologice, compania Miele reinventează, cu fiecare nou produs, modalitatea prin care utilizatorii interacţionează şi se raportează la obiectele prezente în fiecare cămin, misiunea sa fiind de a oferi o schimbare de perspectivă în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Anul acesta, compania aduce pe piaţa românească noua generaţie de produse destinate întreţinerii căminului şi bucătăriei: aspiratorul hibrid S4812, precum şi maşinile de spălat vase G5000.

Având la bază o tehnologie de ultimă generaţie patentată de Miele, noul aspirator S4812 Hybrid este singurul aspirator hibrid din lume destinat uzului casnic. Funcţionarea sa duală oferă utilizatorului libertate totală de mişcare, aspiratorul putând fi folosit atât introdus, cât şi scos din priză, datorită acumulatorilor reîncărcabili.

Miele redefineşte conceptul de locuinţă în România

La rândul său, noua generaţie de maşini de spălat vase G5000 continuă, prin noile funcţionalităţi, şirul inovaţiilor patentate de producătorul german. Miele a fost prima companie din lume care a inventat şi implementat cel de-al treilea raft al maşinii de spălat vase, special pentru tacâmuri, iar acum, acest raft beneficiază de un design tridimensional, schimbându-şi înălţimea, adâncimea şi lungimea în funcţie de nevoile utilizatorului. Mai mult, noua gamă G5000 este mai aproape ca oricând de preferinţele consumatorilor prin designul ergonomic, funcţionarea extrem de silenţioasă, precum şi prin sistemul BrilliantLight pentru iluminare în interior şi uscarea mai rapidă a vaselor. Nu în ultimul rând, aceste maşini de spălat vase asigură un consum foarte mic de energie şi de apă, economisind până la 40% energie.

Miele redefineşte conceptul de locuinţă în România

Toate produsele Miele au la bază tehnologiile inovative, precizia matematică şi design-ul avangardist care i-au adus producătorului german de echipamente electrocasnice consacrarea la nivel mondial. Pe lângă aspiratorul hibrid S4812 şi gama de maşini de spălat vase G5000, portofoliul de echipamente electrocasnice de la Miele include şi plite, seturi combi, hote pentru aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri, o gamă variată de aspiratoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de rufe şi prese pentru călcat, numitorul comun al tuturor acestor produse fiind calitatea înaltă.

Întreaga gamă de echipamente Miele pentru întreţinerea căminului şi a bucătăriei poate fi găsită şi testată în showroom-ul Miele din Otopeni.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0