fbpx

Modern Country în inima Clujului. Interior B2 by Atelier UnuPlusUnu

Biroul Atelier UnuPlusUnu semnează amenajarea acestui apartament cu două camere şi o suprafaţă de numai 56 mp situat într-un imobil nou construit din zona centrală a Clujului. Cu mult lemn în nuanţe deschise şi cărămidă albă, spaţiul evocă stilul modern country, care se potriveşte surprinzător de bine în context, şi este în acelaşi timp spectaculos şi primitor.

În cadrul proiectului, arhitecţii s-au bucurat de libertate deplină, pe de o parte datorită faptului că spaţiul, predat nefinisat, era o „pânză albă”, oferind posibilităţi nelimitate de amenajare, şi, pe de alta, graţie relaţiei de încredere dintre aceştia şi beneficiari, cu care au mai colaborat în trecut.

interior B2 - atelier unuplusunu

Apartamentul este format dintr-o zonă de zi tip open space, dormitor şi baie. În cadrul livingului, texturile dominante ale amenajării – cărămida aparentă şi lemnul – se îmbină în mod armonios cu canapeaua din piele cu cu aspect vintage şi textilele bogate de inspiraţie rustică pentru a crea o atmosferă caldă, indiferent de perioada anului. În bucătărie, mânerele aurii aduc o notă discretă de preţiozitate, iar insula voluminoasă serveşte drept zonă de dining.

interior B2 - atelier unuplusunu

Dormitorul invită la relaxare prin multitudinea de texturi moi şi confortabile, contrabalansate de ritmul alert stabilit de motivul în zigzag al peretelui din spatele patului. Baia este amplificată de abundenţa albului, punctat de aceleaşi nuanţe naturale întâlnite în restul amenajării, iar detaliile negre servesc la conturarea spaţiului.

interior B2 - atelier unuplusunu

Atmosfera este întregită de lumina naturală prezentă din abundenţă în interior şi amplificată de albul predominant, care unifică nuanţele şi texturile amenajării, creând o senzaţie de armonie, optimism şi relaxare.

PROIECT: Atelier UnuPlusUnu, arh. Lucreţia Santa, arh. Călin Santa; FINALIZAT: 2020

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0