fbpx

O viziune a viitorului: Together World Tour by Ideal Standard a ajuns în Dubai

Together World Tour, seria de evenimente cinematografice Ideal Standard, s-a oprit recent în Dubai pentru a cincea din cele șase întâlniri care au înconjurat tot globul. Intitulat „Un moment de inovaţie”, evenimentul a privit către viitorul arhitecturii și designului din Dubai, una dintre cele mai moderne destinaţii din lume, care a constituit cadrul pentru prezentarea celor mai noi produse Ideal Standard.

Co-directorul executiv al Ideal Standard, Jan Peter Tewes, a declarat: „Dubai este un exemplu fantastic al modului în care o viziune modernă se poate combina cu moştenirea și cultura şi ne arată că imposibilul este posibil prin design, arhitectură și inginerie inovatoare. În acest sens, Ideal Standard se aseamănă cu Dubai. Avem o istorie de peste 100 de ani de colaborare cu designeri renumiţi și acum reinventăm modelele emblematice din trecut folosind cele mai noi tehnologii și materiale, pentru a crea colecții care să răspundă nevoilor vieţii moderne.”

Conca 4 (Medium)

Evenimentul a debutat cu o privire către cultura și patrimoniul locale, în cadrul unei vizite în cartierele istorice ale orașului, şi a pus accentul pe premiata colecție Conca a Ideal Standard, inspirată din colecția clasică cu același nume, proiectată în 1972, și care include piese ceramice, baterii sanitare, mobilier și căzi de baie. Noile produse sunt rezultatul parteneriatului exclusiv al Ideal Standard cu renumitul studio de design italian Palomba Serafini Associati și reprezintă angajamentul mărcii de a modela viitorul vieții moderne prin design.

Evenimentul a inclus şi interviuri cu nume mari din arhitectură și design, precum Janus Rostock și Ahmed Al Salami, înainte de o vizită la Expo 2020, unde sunt prezentate soluții inovatoare pentru probleme mondiale, cu accent pe colaborare cu scopul asigurării unui viitor mai bun.

Intellimix & Conca 3 (Medium)

Continuând pe tema inovației, directorul de design al Ideal Standard, Roberto Palomba, a prezentat Intellimix, o baterie inteligentă no touch care asigură o igienă superioară fără efort, cu o livrare programată de apă și săpun de la același dispozitiv, şi reduce răspândirea bacteriilor și virusurilor și consumul de apă.

De la lansarea sa în aprilie, Together World Tour a vizitat Milano, Berlin, Londra, Paris și acum Dubai, imersându-se în cultura dinamică a fiecărui oraș și explorând impactul acestora asupra lumii designului băilor.

Conca 5 (Medium)

Jan Peter Tewes a concluzionat: „Turneul de până acum a fost un mare succes, dar încă nu s-a încheiat. Avem o ultimă oprire planificată pentru 2022 într-o locație minunată – așa că rămâneți alături de noi pentru mai multe informații.”

Pentru a vă înregistra la evenimentul final, pentru a le viziona pe cele anterioare și a accesa conținut suplimentar exclusiv, vizitați www.togetherworldtour.com.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0