fbpx

Overall Winner – The Architectural Photography Awards

Încă de la prima ediție, din anul 2012, The Architectural Photography Awards organizat cu sprijinul World Architecture Festival (Waf) și Sto producător de sisteme de fațade și interioare, câștigă teren mediatic.

Ediția 2018, sponsorizată de Sto, Dombracht și sprijinită de Picsel, a fost deschisă atât fotografilor profesioniști cât și amatorilor pasionați. Categoriile concursului internațional de fotografie variază de la protofoliul unei singure clădiri la o imagine singulară, realizată cu un aparat de fotografiat profesionist sau chiar cu telefonul mobil.

Imaginile lumii construite sunt folosite direct sau indirect pentru a promova sau mediatiza industii comerciale, finaciare, automotive și de transport; ele nu sunt însă subsumate arhitecturii și devoltărilor imobiliare. Cu toate acestea talentul oamenilor care pot traduce sofisticarea arhitecturii în două dimensiuni, lizibile și comprehensibile, pot explica și afirma caracterul, detalia și dezvălui mediul unei intervenții arhitecturale – rămân trecuți cu vederea.

The Architectural Photography Awards traversează continente și sectoare de activitate pentru a amplifica gradul de conștientizare al măiestriei și răbdării necesare în acest domeniu specializat al fotografiei.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0