fbpx

Palma de Mallorca. Hotel Puro Oasis Urbano – Reamenajare

Hotelul Puro Oasis Urbano din Palma de Mallorca, prezentat şi în volumul Design Hotels din seria Arhitecturi văzute prin igloo, a trecut, de curând, printr-un proces de redesign constând în amenajarea a 20 de noi camere, trei săli pentru evenimente, fiecare putând găzdui până la 40 de oameni, un restaurant mai spaţios, o extensie VIP pentru barul existent şi o nouă zonă de recepţie.

În noua prezentare, Puro va avea un aspect urban-cosmopolit, prin detalii ca opere de artă contemporană, elegante piese de mobilier finisate cu piele şi textile în tonuri naturale, contrastând cu albul pur al pereţilor. Mai mult, la începutul anului viitor, va fi inaugurată şi noua aripă privată, cu 11 camere şi o sală de muzică.

Amenajat într-un palat datând din secolul al 18-lea, Puro a trecut, astfel, cu succes de la bohemian chic la urban chic. Ecranat de tumultul oraşului şi scăldat în nuanţe pale, hotelul creează o atmosferă exclusivistă, unde luxul confortului contemporan este temperat de discrete tuşe tradiţionale.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0