fbpx

Participarea României la cea de-a 54-a ediţie a Bienalei de Artă de la Veneţia

Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Ministerul Afacerilor Externe şi Institutul Cultural Român lansează Concursul pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta România, în categoria Partecipazioni Nazionali, la cea de-a 54-a ediţie a Bienalei de Artă de la Veneţia, desfăşurată în perioada 4 iunie – 27 noiembrie 2011. Proiectele câştigătoare (unul sau mai multe) vor fi anunţate pe 10 decembrie 2010, urmând să fie prezentate la Veneţia în două spaţii expoziţionale, pe durata Bienalei de Artă – Pavilionul României din Giardini di Castello şi Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

Tema ediţiei din 2011, aleasă de doamna Bice Curiger, curatoarea generală a celei de-a 54-a ediţii a Bienalei de Artă de la Veneţia, va fi comunicată pe pagina web a evenimentului, la adresa www.labiennale.org/it/arte/index.html.

Concursul se adresează autorilor individuali şi asociaţiilor/ organizaţiilor neguvernamentale de profil, care pot propune proiecte atât pentru Pavilionul României din Giardini di Castello, cât şi pentru Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

Termenul limită de înscriere este 3 decembrie, ora 14.00.

Mai multe detalii cu privire la înscriere puteţi găsi aici.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0