fbpx

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !

Singurul festival din Europa care reuneşte 4 genuri muzicale – jazz, blues, pop şi muzică clasică revine în 2014 cu concerte live de excepţie. Sub sloganul „It’s all about live quality music!”, ediţia cu nr. 21 a Festivalului Internaţional EUROPAfest prezintă peste 300 de artişti din 45 de ţări.

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !

Festivalul debutează pe 8 mai cu un concert tematic – Swiss Jazz Night – Jazz in the Theatre, organizat în parteneriat cu Ambasada Elveţiei în România şi Primăria Municipiului Bucureşti. Scena Sălii Majestic a Teatrului Odeon va răsuna în acordurile muzicienilor din Elveţia, Grecia, UK şi Australia. Cu aceeaşi ocazie are loc sărbătorirea Zilei Europei, un moment aparte al concertului reprezentându-l interpretarea Imnului Europei pe ritmuri de jazz. Spectacolul va cuprinde şi alte surprize.

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !

Pe 9 mai se deschide scena Caffe Festival, la Ibis Caffe cu concertul celor de la Vassilis “Blue” Sotiriou / Grecia, Elveţia care prezintă un amestec bine proporţionat de blues, funk, soul şi muzică jazz. Tot pe 9 mai EUROPAfest continuă la Mărul de Aur cu trupa Alex Hahn & The Blue Riders / UK, Australia, care aduce un tribut Ettei James.

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !

Pe langă cele doua evenimente bucureştenii au ocazia să participe la încă 10 evenimente, printre care mult-aşteptatele concerte de jazz, blues şi pop, cea de-a opta ediţie Bucharest International Jazz Competition prezentată în cadrul evenimentului EUROPAfest – 100% jazz and more ,cu trupe de jazz din 21 de ţări, Jeunesses International Flute Competition “Dinu Lipatti”, la care s-a înregistrat un număr record de participanţi într-un concurs din România: 143 de participanţi din 38 de ţări şi concerte after-hours în spaţii neconvenţionale.

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !

Din anul 2005 festivalul se desfaşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !

Agenda EUROPAfest este plină de evenimente atractive încât îţi e greu să bifezi doar unul singur! De aceea, organizatorii te aşteaptă să li te alături oricând în perioada 8 – 24 mai pentru a sărbători muzica de calitate. Detalii despre concertele viitoare şi bilete se găsesc pe site-ul www.jmEvents.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0