fbpx

Performanțe notabile EFdeN la Solar Decathlon 2018

EFdeN este numele unei case responsabile energetic dar și cel al echipei României premiată de 4 ori la olimpiada caselor solare din Dubai, desfăşurată în perioada 18 – 28 noiembrie 2018.

Astfel EFdeN – unde n este natură – reprezentanta României la Solar Decathlon 2018, a fost desemnată campioană mondială la proba de Comunicare și dublu vicecampioană mondială la proba de Inginerie și Construcție, respectiv la proba de Condiții de Confort

Echipa României a mai obținut locul 3 la proba de Sustenabilitate. La alte 3 probe din competiție, EFdeN s-a clasat pe locul 4: Funcționalitatea Casei, Eficiență Energetică și Transport Electric.

La finalul a 2 ani de pregătiri în România și 2 săptămâni de competiție în Dubai, EFdeN a terminat pe locul 4 în clasamentul general mondial.

România a concurat alături de 14 echipe din 11 ţări. Competiţia a presupus construirea caselor solare în amplasamentele puse la dispoziție de organizatorii ediției 2018 a Solar decathlon, în doar 14 zile. Casa EFdeN a fost demontată apoi în 7 zile în Dubai, iar echipa se va întoarce în țară în data de 10 decembrie.

Experienţa Solar Decathlon pentru echipa României a fost în primul rând un proces de co-working și în egală măsură unul de învățare.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0