fbpx

Perspective urbane II. Arte – Traditii in contemporan

Sub egida "Perspective urbane II. ARTE. Traditii în contemporan", în cadrul unui eveniment destinat arhitectilor, avand ca partener Igloo Media, Semmelrock Stein + Design a lansat, pe ritmuri de chitară clasică, un element pretios de design arhitectural: ARTE – Pavaj Arc de Cerc.

Prin conceptul „Traditii in contemporan", Semmelrock Stein + Design, alaturi de Igloo, au transmis ca extinderea urbana nu se refera la extirparea orasului vechi, ci, dimpotriva,expansiunea orasului ii confera din ce in ce mai multa valoare. Pentru ca perspectiva urbana porneste de la un motto simplu: „Invatand trecutul, construim prezentul".

Asa s-a lansat ARTE – Pavaj Arc de Cerc, un pavaj nou si vechi in acelasi timp. Nou pentru ca este realizat cu tehnologie moderna, adaptat pentru traficul intens de astazi, pentru ca poate fi pus in opera foarte usor si se bazeaza pe sistem autoblocant. Vechi pentru ca readuce in atentie pavajul de odinioara din piatra cubica, cel cu care s-au pavat prima oara marile bulevarde.

Detalii suplimentare si filmul de prezentare al produsului ARTE pot fi vizualizate pe http://www.semmelrock.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0